Fredag 14. oktober ble 25-metersbassenget på Sunnaas åpnet for publikum. De første til å løse billett var Torild, Kari, Peder og Konrad.

Mandag 17. oktober klokka 07.00 åpner Eplehagen barnehage på Fjellstrand for 65 barn fra 1-6 år. Fredag 14. oktober ble Nesoddens kommunes overtakelse av bygget markert med snorklipping.

Nå åpner snart det største badetilbudet i et 25-metersbasseng på Nesodden noensinne.

Demens midt i livet

Foto: Nasjonalforeningen for folkehelse

Follo Demensforening i samarbeid med Nasjonalforeningen for folkehelsen arrangerer tilbud om samtalegrupper for pårørende med demenssykdom.

Nesodden kommune innfører vanningsrestriksjoner hver sommer for å opprettholde tilstrekkelig vanntrykk i nettet. Det er i tidsrommet 1. mai til 15. oktober derfor kun lov å vanne med håndholdt kanne. Vanning med slange, inkludert spredere og svetteslanger, er ikke tillatt. Nødvendig vask av flater på hus, terrasser og liknende tillates fortsatt.