Nesoddtangen gård

Nesodden kommune fikk fra nyttår ansvaret for borgerlige vielser for Nesoddens innbyggere. Vielsen foretas av ordfører eller varaordfører, men kan også foretas av rådmann og kommuneadvokat. Nesoddtangen gård er kommunens vielseslokale på fastsatte datoer, som normalt er på to fredager i måneden. På andre datoer vil det skje i Auditoriet på Tangenten eller på et sted brudeparet selv ønsker.

Sivilombudsmannen peker på flere utfordringer i rapporten "Saksavviklingen ved byggesaksavdelingen i Nesodden kommune". Rådmannen svarer i en uttalelse med å beklage situasjonen overfor innbyggere og næringsliv. Kommunen har tidligere satt i gang flere tiltak som forbedrer situasjonen og tilbakemeldingene fra Sivilombudsmannens følges opp.

Nye postnummer fra 1.10.2016 - Oversiktskart

Fra 1. oktober innfører Posten Norge nye postnummer på Nesoddtangen.
Området som har hatt postnummer 1450 blir delt i fire. 1450 Nesoddtangen beholdes for en del av området, og det opprettes tre nye postnummer.

Dette medfører at mange adresser på Nesodden skifter postnummer. En oversikt over hvilke veier dette gjelder finnes i informasjonsfolderen fra Posten Norge:

Se hjemmesidene til Posten Norge for å finne riktige adresser.