Kommunen gjør oppmerksom på at avfall og hageavfall skal leveres til godkjent mottak og ikke dumpes ulovlig i naturen.

.

Er du ensom? Blir du mobbet? Er det ille hjemme? Er du utsatt for vold eller trusler? Eller vil du fortelle om noen som er det? Du kan kontakte noen som hører på deg, du velger selv om de skal være voksne eller andre ungdommer.

Ruskonsulentene ønsker at ungdom eller foresatte tar kontakt med dem. De kan ringes på hverdager kl. 08.0015.30 på telefon 902 53 254, 904 12 412 eller 400 33 650.

CC-BY-NC-SA-4.0 Leverandør: Maskot Leverandør: NTB scanpix

Alle flyktninger som bosettes på Nesodden får tett oppfølging av flyktningkonsulenter i kommunen. Siden mars 2020 har det stått sentralt å informere om hvilke koronatiltak og -anbefalinger som til enhver tid gjelder.

Alpinutstyr, langrennsutstyr og skøyter, er blant det innbyggerne kan låne på Utlånssentralen.