Arrangementskalender

Friskus er en felles aktivitetskalender hvor du finner konserter, utstillinger og aktiviteter som foregår på Nesodden. Du kan også legge til ditt eget arrangement.

En enkel og effektiv plattform som skal fremme innbyggerdialog og samhandling mellom frivillige organisasjoner, kommune og innbyggere. Her legges det inn info om virksomheter, lag, foreninger og aktiviteter, arrangementer og frivilligoppdrag. Plattformen vil føre til økt engasjement, bedre synliggjøring og markedsføring av hva som foregår på halvøya. Alt på ett og samme sted!

Bli bruker av Friskus

Alle lag og foreninger kan få sin egen arrangørside i Friskus og bruke Friskus gratis. 

  • Opprett en bruker med enten din e-post eller ditt telefonnummer
  • Velg Bli Arrangør fra hovedmenyen eller fra arrangøroversikten, Arrangører. Skjemaet fylles ut med informasjon om din organisasjon og du kan velge forsidebilde og eget logobilde
  • Når du har valgt Lagre etter at nødvendig informasjon er fylt ut, sendes skjema til oss for godkjenning. Dette for å gi dere og publikum en ekstra trygghet før noe blir publisert. I mellomtiden kan du fortsette å utforske arrangørsiden og du kan opprette både arrangement og frivillige oppdrag

Alt innhold som opprettes, vil bli publisert samtidig som arrangørsiden (ikke kladder). For å finne arrangørsiden igjen før den er publisert, går du til Min bruker (profilsiden din). Når arrangørsiden er publisert vil du også finne den under Arrangører.

Her kan du besøke plattformen, registrere deg og din forening, samt se hva som skjer i aktivitetskalenderen 

Kontaktinformasjon

Ønsker du hjelp med å komme i gang med Friskus, vennligst ta kontakt så vil vi bistå deg.

E-post: steinar.dahlen@nesodden.kommune.no