Legevakt

  • Ring 113 ved livskritiske tilstander som krever akutt hjelp.
  • Ring Legevakten 116 117 for tilstander som krever øyeblikkelig hjelp i form av legevakttjenester. Du må ringe oss før du kommer.
  • Nødnummer for døve og hørselshemmede 1412.
  • Ring fastlegen din for tilstander som ikke haster, slik som utredning, sykemelding eller fornyelse av resepter.

Hva kan legevakten hjelpe deg med?

Legevakten skal dekke ditt behov for øyeblikkelig helsehjelp når fastlegen ikke er tilgjengelig og du ikke kan vente til neste dag. 

Vi hjelper deg å vurdere om du skal komme til legevakten og kan gi råd og veiledning på telefonen. Det er derfor viktig at du ringe oss før du kommer. Legevakten kan også hjelpe deg når du ikke er i nærheten av fastlegen din, for eksempel hvis du er på ferie eller reise. 

Legevakt dagtid

På hverdager kl. 08.00 til kl. 16.00 har kommunen organisert legevakt som går på rotasjon hos fastlegekontorene. Dersom du av medisinske årsaker ikke kan komme deg til legekontoret, kan legen dra ut på sykebesøk. Dette vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Legevakt kveld og helg

Legevakten på Nesoddtunet er åpen kl. 16.00-08.00 på hverdager og hele døgnet i helger og helligdager.

Ring oss før du kommer

Det er av og til stor pågang på legevakten. Vi prioriterer pasienter ut i fra hastegrad og vil derfor stille deg noen spørsmål for å kartlegge hvor raskt du er i behov for legehjelp. De som velger å møte opp direkte, uten forvarsel, vil bli vurdert på lik linje med alle innringere og tildeles timeavtale deretter. 

Hvis du rutes til en annen legevaktsentral kan du ringe Nesodden Legevakt direkte på telefon 64 91 39 01

Kontaktinformasjon

Telefon: 64 91 39 01
E-post: legevakt@nesodden.kommune.no

Besøksadresse:
Nesoddtunet Helse- og Omsorgssenter, Bygg A
Håkonskastet 25
1453 Bjørnemyr