Skravlebordet: En ny uformell møteplass på Tangenten

I en tid der en digital verden dominerer, er det viktig å skape fysiske møteplasser der seniorer kan samles, dele historier og knytte bånd. Nesodden kommunes rehabiliteringsteam har tatt initiativ til et nytt tilbud for seniorer som ønsker å bli en del av et varmt og inkluderende fellesskap. Tilbudet har fått navnet Skravlebordet og finner sted på Kafé Andante, i Tangenten hver tirsdag fra 10.00 til 12.00

Hva er Skravlebordet?

Skravlebordet er et resultat av et møte som fant sted i fjor høst. Her kom det frem at det kan være utfordrende for eldre å bli en del av de etablerte miljøene på Nesodden. Mange savnet en uformell møteplass der de kunne treffe andre mennesker uten formelle forpliktelser. Og dermed ble Skravlebordet født.

Skravlebordet finner sted på Kafé Andante i Tangenten. Trude Thorsdatter Evensen som driver kafeen setter av et merket bord hver tirsdag fra 10.00 til 12.00. Her kan seniorer komme sammen, dele en kopp kaffe, og skravle om alt fra været til livets store spørsmål. Det er ingen fast agenda – bare en uformell prat blant likesinnede. Skravlebordet er et sted for å knytte nye vennskap og dele erfaringer. Her føler man seg velkommen og akseptert, uansett bakgrunn eller interesser.

Første treff: Tirsdag 6. februar

Så hvis du er en senior på Nesodden, hvorfor ikke ta turen til Kafé Andante? Trude venter med et smil og en kopp kaffe. Det første Skravlebordet finner sted allerede denne tirsdagen, 6. februar. Kom og bli en del av dette varme fellesskapet – du er hjertelig velkommen!

 

Her kan du finne en oversikt over seniorkontakten sine arrangementer i Friskus: 

Seniorkontakten i Friskus