Animasjonskurs med Mik (for elever v/ 4.trinn)

Animasjonskurset går over fem dager, der barna skal lære å lage sin egen animasjonsfilm. Ved bruk av stop-motion animasjon får barna bruke sin fantasi, og kan fortelle en egen historie på en gøy og givende måte. Barna vil lære grunnleggende animasjonsteknikker. Vi bruker plastelina for å lage en figur/ figurer, og lærer hvordan de kan lage en animasjonsfilm med en iPad. Alle filmer skal ha premiere på YouTube på slutten av kurset og foresatte vil få et passord så at det kan se den ferdige filmen.

Kursleder er Mikolaj Watt. Han her en BA (Hons) i Film og Animasjon fra England og har lang erfaring i animasjon og film produksjon. Han har jobbet på kjente barnefilm som Solan og Ludvig, Kaptein Sabeltann og Hakkbakkeskogen og tidligere holdt workshops for elever på Elvebakken. Hans hovedmål er at barn har det gøy når de utvikler deres kreative side gjennom animasjon.

Praktisk informasjon:

Første kursrunde starter opp mandag i uke 45, og kurset skal avholdes i grupperom ved 7. trinn mellom klokka 14.30- 16.00 mandag til fredag.

Det er ønskelig at barnet deltar i hele tidsrommet frem til klokka 16 for å få mest ut av kurset (elever med SFO-plass frem til kl. 15.30 kan delta på kurset uten ekstra kostnad).

 

Påmelding:

Påmeldingsskjema sendes ut mandag 31.oktober (uke 44).

Vi lager en liste over alle som melder seg på til kurset, og vi trekker så ut 8 elever per uke. Det vil bli sendt ut en melding via Transponer på fredagen uken før ny kursuke, til de elevene som er trukket ut. Alle som melder seg på vil få mulighet til å delta på kurset i løpet av november/ desember 2022. Det vil også bli mulighet etter jul.

 

Har du spørsmål knyttet til kurset, ta kontakt med Mikolaj Watt mikolaj.watt@nesodden.kommune.no