Om Nesoddtangen skole


Nesoddtangen skole ligger sentralt til like ved Tangen sentrum.
I skoleåret 2021-2022 har skolen ca. 640 elever, fordelt på 27 klasser på 1. - 7. trinn.

 

Programmer som brukes på Nesoddtangen skole:

Elever og lærere bruker Feideinnlogging. Foreldre og foresatte bruker Min ID. På Itslearning finnes bl.a. lekseplaner.

 

Våre kjerneverdier  Vår visjon   Læringsstrategier


Mottaksklasse

Vi har også en mottaksklasse på skolen der alle nyinnflyttede fremmedspråklige elever fra hele kommunen får møte nærmiljøet og skolesystemet på en tilpasset måte det første året i Norge.

 

Personalet

Skolen vår har i alt ca. 100 medarbeidere fordelt på undervisningsdelen og skolefritidsordningen. Personalet har en bred og variert kompetanse; både lærere, førskolelærere, vernepleier, barnevernspedagog, fagarbeidere og assistenter.  

 

SFO

SFO på Nesoddtangen skole gir et meget variert og spennende tilbud til alle de 270 elevene som er påmeldt. Mer informasjon om SFO på Nesoddtangen skole.

 

Skoleruta

Skoleruta viser offentlige helligdager og elevenes fridager/ferie.

 

Kunst og kultur

Kunst og kultur står i fokus på skolen. Vi har etablert Nesoddtangen skoles kulturforum. Til kulturforumet er det knyttet flere aktivitetsgrupper og band der elevene kan delta. Det er investert i musikkutstyr, lydutstyr og vi har også en musikkcontainer til bandøvinger.
Les mer om kultur på skolen.

 

Bygningen

Nesoddtangen skole ble bygd i 1963. Skolen har siden blitt påbygd og pusset opp.  I fjor ble det gjennomført en større rehabilitering med nye vinduer, nytt tak og nye branndører.

 

Beliggenhet

Har du lyst til å besøke oss kan du reise med båt fra Aker brygge. Turen over til Nesoddtangen brygge tar ca. 20 minutter. Derfra bruker du ca 5 minutter til Nesoddtangen skole med buss. Skolen ligger innerst i Kongleveien ved samfunnshuset. Dersom du velger bil, tar reisen ca 50 minutter fra Oslo sentrum.    

Artikkelliste