Utstilling i Tangen sentrum

Klikk for stort bildeIllustrasjonsbilde fra utstillingen.Den 16. juni klokka 16.00 åpner en utstilling foran Tangenten. Det hele er et samarbeid mellom AHO og Nesodden kommune.

Det er studentoppgavene som landskapsarkitektstudenter på AHO (Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo) har laget som skal vises fram. Oppgaven har vært Tangen sentrum.

 

Studentene fra 2. året i landskapsarkitektur ved den nye felles mastergraden mellom AHO og Norges arktiske Universitet i Tromsø (UiT) har jobbet med utvikling av prosjekter for Tangen sentrum i Nesodden.

 

Semestertematikken har vært Bynaturlaboratorium. Studentene har jobbet med forståelse av begreper som stedsidentitet, naturlige systemer, kultur og historiske verdier og brukermedvirkning, som et grunnlag for fremtidens visjoner for Tangen sentrum basert på naturens premisser.

 

Dette har vært et samarbeid mellom AHO og Nesodden kommune. Begge institusjoner har jobbet tett gjennom semesteret med blant annet seminarer og kritiske gjennomgang av studentarbeid.

 

Her finner du hefte for utstillingen