Tre kommende arrangement på biblioteket

Winfried Walther Nesodden bibliotek

Det er tre arrangement på Nesodden bibliotek den nærmeste tiden. Det blir boklunsj med Winfried Walther, forestilling som hyller poeten Emily Brontë og seks Nesodden-forfattere som skal lese for barn.

Boklunsj med Winfried Walther

Tid og sted: Onsdag 23 .november klokka 12.00

Boklunsjen tar utgangspunkt i Walther sin bok De hellige tre konger. Salg og signering av bøker. Velkommen til litt førjulsstemning i bibliotekhjørnet i november!

Følg arrangementet på Facebook

 

 

Nesodden bibliotek

  

 

Emily´s Poems

Forestilling som hyller poeten Emily Brontë i dikt, sang og bilder.

Tid og sted: torsdag 24. november klokka 18.

Siri Kverndokk vil fremføre sin forestilling «Emily´s Poems» -  en hyllest til poeten Emily Brontë i dikt, sang og bilder. Torsdag 24.november klokka 18 i auditoriet på Tangenten.
 

Emily Brontë (1818-48) fra Haworth i Vest-Yorkshire, er en av 1800 -tallets store poeter, men pga sitt korte liv ble hun ikke anerkjent som poet før etter sin død. For mange er hun mest kjent som forfatteren av romanen «Wuthering Heights» (Stormfulle Høyder.)  I likhet med sine søstre Charlotte og Anne ble hun forfatter i ung alder, og vakte litterær oppsikt blant kritikerne. Av ettertiden er hun regnet som den største poeten av søsknene.  (:Dvs. de tre gjenlevende søstrene og broren Branwell,) I 1846 utga søstrene en diktsamling under litterære dekknavn. Dette startet deres profesjonelle forfattergjerning, skjønt søsknene skapte egne fantasiverdner og fortellinger helt fra barnsben av.

 

Nesodden bibliotek

  
Gjennom et knippe av Emily´s udødelige dikt, samt nykomponerte sanger og folketoner, egne gjendiktninger og illustrasjoner, vil jeg Siri Kverndokk gi henne en plass i vår urolige samtid. For Emily´s lengsler, naturmystikk og kjærlighet til de ville lyngheiene -  kan vekke i oss både fred, sorg, glede og lengsler etter enhet med naturen.

 


 Velkommen!

 

Følg arrangementet på Facebook

 

Nesoddforfattere leser for barn

Nesoddforfattere leser for barn.

Tid og sted: lørdag 26.november klokka 12-15 i bibliotekhjørnet på Nesodden bibliotek.

De lokale forfatterne som kommer er Lise Osvoll, Bjørn Ousland, Andreas Tjernshaugen, Kari Tinnen, Marita Liabø og Torunn Berge. Arrangementet er støttet av Norsk Forfattersentrum og er gratis. I samme tidsrom blir det bokmarked der forfatterne selger og signerer egne bøker i foajeen på Tangenten. 

Følg arrangementet på Facebook