Nytt tilbud for seniorer i Tangenten

Katrine Carlstad gleder seg til å starte opp nytt tilbud til seniorene fra 20. september. Nesodden kommune/Torbjørn Andersen  Annenhver tirsdag kl. 12.00-14.00 vil det bli stand for seniorer på Tangenten. Oppstart er 20. september.

På standen vil det bli gitt veiledning til seniorer. Det vil bli svart på spørsmål og mulighet til å få hjelp med søknadsskjemaer. I tillegg blir det gitt informasjon om dagsenter og tildelingsteam med mer.

 

- Vi vil jo nå ut til 65 + og finne arenaer der vi kan møte på seniorene og markedsføre tjenesten enda mer, sier Kathrine Carlstad og fortsetter:

 

- Vi tenkte at Tangenten var en fin arena å møte seniorene på siden det er mange seniorer som oppholder seg i området. Det tar litt tid å etablere tilbudet så derfor blir vi stående fram til jul i første omgang, sier Carlstad.

Kathrine Carlstad. Nesodden kommune/Torbjørn Andersen   

Seniorkontakten i Nesodden kommune driver helsefremmende og forebyggende arbeid for innbyggere over 65 år, som ikke mottar omfattende kommunale tjenester. Seniorkontakten gir informasjon om tilbud for å fremme deltagelse og aktivitet i ditt nærmiljø.  

 

Kontaktperson:

kathrine.carlstad@nesodden.kommune.no