Ny rektor ved Nesodden kulturskole

Kvinne i hvit jakke - Klikk for stort bildeNesodden kommune kan med stor glede annonsere at Anethe Kleven (41) er ansatt som ny rektor i kulturskolen.

Rektor med bred erfaring og utdanning

Anethe er opprinnelig fra Son, og kommer fra jobben som kulturskolerektor i Lesja og Dovre kulturskole. Anethe har bred erfaring og utdanning og har i hele prosessen vist seg som en solid kandidat. Hun har mange år bak seg som leder i kulturskole og kan mye om hele bredden i kulturfeltet. Utdanningen hennes inkluderer alt fra musikk til pedagogikk og ledelse.

 

-En spennende og viktig jobb

Anethe ser fram til å ta fatt på jobben med videreutvikling av kulturskolen sammen med de ansatte. Hun trekker også frem at hun motiveres av å samhandle på tvers av kommunale virksomheter og med lag og organisasjoner: «Jeg gleder meg til å begynne i en viktig og spennende jobb i kommunalområde Kultur, næring og idrett. Og ser veldig fram til å bli kjent med lærere og elever i kulturskolen, medarbeidere og innbyggere i Nesodden kommune.»

 

Tilsettingsutvalget har latt seg imponere av Anethe i intervjuene, og hennes referanser har ikke vært annet enn strålende! Anethe starter i jobben 5. desember. Vi gleder oss til å møte og ta imot Anethe i kommunen.
Velkommen skal hun være!