Ny næringsrådgiver i Nesodden kommune

Klikk for stort bildeOdd Fylling er ansatt som ny næringsrådgiver i Nesodden kommune. Fylling er utdannet ingeniør, og har mange års erfaring med ledelse og utvikling av teknologi og tjenester innenfor Telecom-bransjen. De siste 17 årene har han drevet egen virksomhet med bla. veiledning og kurs for oppstartsbedrifter, coaching, lederutvikling, kommunikasjon og markedsføring.

-Vi er veldig fornøyde med å ha fått Odd med på laget, sier Ellen Knutsen, kommunalsjef for Kultur, næring og idrett.  – Særlig hans erfaring knyttet til etablering av ny næringsvirksomhet, både egen og som rådgiver, gjør han godt egnet til å bidra i vårt viktige arbeid med å oppfylle kommunens nylig vedtatte næringsplan, sier Knutsen.

 

-Jeg bor selv på Nesodden, og som næringsrådgiver vil jeg bidra aktivt for å fremme Nesodden som et godt sted å være både for innbyggere og for næringsdrivende, sier Fylling. - Den nylig vedtatte «Strategisk næringsplan» gir et godt fundament for å ta grep og implementere strategi og handling. Jeg vil legge til rette for innovasjon og gründervirksomhet, og det vil være viktig å skape et miljø for idémyldring og idéutvikling rundt fokuserte næringsområder for vekst. Samtidig skal vi være gode til å ta vare på eksisterende næringsliv, og gi optimale vekstvilkår innenfor kommunens rammer.

 

Odd Fylling har sin første arbeidsdag 21. september, og overtar stillingen etter Hege Andersen. – Kommunen er svært godt fornøyd med den jobben Hege Andersen har gjort, og vi ønsker henne lykke til videre, sier kommunalsjef Ellen Knutsen.