Nesodden kommune søker etter lærlinger fra august 2020

Klikk for stort bilde Nesodden kommune har 8 ledige lærlingeplasser i helsearbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget fra august 2020.

 

Kommune ønsker å være en lærebedrift som bidrar til å sikre tilstrekkelig faglært arbeidskraft, og tilbyr lærlingeplasser med dyktige veiledere og god faglig oppfølging.

Helsefagarbeider:

  • Som lærling i helsearbeiderfaget hjelper du pasienter og brukere med daglige gjøremål, som personlig hygiene, klesskift og måltider, i tillegg til å få opplæring i behandlingsmåter. Du skal også lære å samhandle med de pårørende.
  • Som lærling i helsearbeiderfaget er du innom ulike arbeidsplasser i helse- og omsorg. Vi har et opplæringsløp som gir deg praksis på sykehjem, hjemmetjeneste og miljøtjeneste.

 

Barne- og ungdomsarbeider:

  • Barne- og ungdomsarbeideren tilrettelegger og velger hensiktsmessige og pedagogiske metoder i arbeid med barn og unge i alderen 0 – 18 år. Sentrale arbeidsområder er bl.a. planlegging, ledelse, gjennomføring og evaluering av pedagogiske aktiviteter for barn og unge. I tillegg er tilrettelegging for lek og fysisk aktivitet med utgangspunkt i den enkeltes funksjonsnivå viktig.
  • Som lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget er du innom ulike arbeidsplasser. Vi har et opplæringsløp som gir deg praksis i barnehage og på skole/SFO.

 

Les mer og søk her