Mange elever besøkte Nesodden videregående

Det møtte opp i overkant av 100 elever da Nesodden videregående skole inviterte til åpen dag. Nesodden kommune/Torbjørn Andersen

Nylig var det åpen skole på Nesodden videregående skole. Alle 10. klassingene fra Nesodden-skolene var invitert og det kom litt i overkant av 100 personer. I tillegg var det en del foreldre.

- Målet med dagen er å gi 10. klassingene på Nesodden, og i kommunene rundt, mest mulig informasjon om videregående skole, og Nesodden videregående skole spesielt, sier Annika Nordlund og fortsetter:

 

- Vi vil gjerne vise elevene at de har den beste skolen i nærmiljøet sitt. Vi har ansatte som hjelper elevene til å nå målene sine, sier rektor Annika Nordlund ved Nesodden videregående skole.

 

Nesodden videregående skole viste seg fra sin aller beste side da de holdt skolepresentasjon. Kantinen var pyntet og det var ulike stands med de ulike studiespesialiseringene.

 

Presentasjonen inneholdt flere spenstige innslag. Det smalt og gnistret da fysikklæreren og noen elever holdt presentasjon, og det ble konkurrert da elever fra breddeidrett var i aksjon.


- Frister å begynne her

Bakkeløkka-elevene Tiril, Malin og Charlotte var blant de som møtte opp.

 

- Det frister veldig å begynne her. Vi vil begynne her, sier jentene.

 

Markus fra Bakkeløkka var en annen som var på åpen skole.

 

- For min del så står valget mellom Nesodden og Frogn, sier Markus.

 

Han regner med å benytte en samtale med skolerådgiveren før han tar det endelige valget om hvor han vil gå på videregående skole. Markus gikk også helt til topps i Kahooten som ble arrangert blant de fremmøtte.

 

- Utrolig godt skolemiljø


Konferansier for dagen var Ismael. Han er elev ved Nesodden videregående skole og stortrives ved skolen.

 

- Det er utrolig godt skolemiljø her og ingen uroligheter på skolen. Det er heller ingen splittelse mellom elever og vi er som en stor familie, sier Ismael.

 

Han fortsetter rosen av egen skole.

 

- Det er ikke kleint å snakke med hverandre og det er utrolig dyktige lærere, sier Ismael.

 

Han er fra Nesodden og oppvokst på Fjellstrand.

 

- Jeg gikk på Fjellstrand barneskole og Bakkeløkka ungdomsskole. Jeg angrer overhodet ikke på valget om å begynne på Nesodden videregående skole, sier Ismael.

 

Bredt spekter med fag

Annika Nordlund er rektor på Nesodden videregående skole. Hun håper mange av de fremmøtte velger hennes skole.

 

- Det er først og fremst elevene som er bra med skolen. Vi har kjempefine elever. Mange typer forskjellige elever som finner sammen i et veldig flott fellesskap. I tillegg har vi fantastisk, engasjerte lærere, dyktige fagfolk, som bryr seg om elevene, sier Nordlund.

 

Nesodden videregående skole har et bredt spekter av fag.

 

- Vi har et ganske bredt tilbud. Vi har studiespesialisering. Det er det største tilbudet vårt. I tillegg har vi elektro og datateknologi, informasjonsteknologi og medieproduksjon og helse og oppvekstfag, sier Annika Nordlund.

 

NB! 1. mars er ordinær søknadsfrist for søkere til videregående skole og til læreplass. 1. februar er frist for lærekandidater og inntak på grunnlag av fortrinnsrett eller individuell vurdering

 

Alt om Nesodden videregående skole (hjemmesiden)


Her kan du søke videregående skole (vigo.no)

 

Se bildegalleri nedenfor: