Flere spennende samarbeidsarrangement

Det arrangeres strikketreff på tirsdager. Nesodden bibliotek

Nesodden Frivilligsentral og Nesodden bibliotek samarbeider om flere faste arrangement. Denne uka er det flere muligheter for aktivitet.

Mandag 16. januar: Franskgruppe kl. 18.00-19.30
For deg som kan samtale på fransk og ønsker å vedlikeholde språket i samtale med andre. Hver mandag klokka 18.00-19.30 på møterom Svestad i voksenavdelingen på Nesodden bibliotek. Velkommen! 

 

Tirsdag 17. januar: Strikketreff kl.12.00-15.00
Møteplass for deg som liker strikking og annet håndarbeid. Kom når du vil og strikk hva du vil! Kvinner og menn i alle aldre som liker å strikke, hekle, sy eller bedrive annet håndarbeid, er velkommen. Hvorfor sitte hjemme når du kan gjøre det samme i et fellesskap med andre? Vi møtes på øvre kaféplan i Tangenten. For alle aldersgrupper. Velkommen!


Onsdag 18. januar: Poesigruppe kl. 10.30-12.00
Er du glad i poesi? Har du dikt i skuffen? Ta dem fram og bli med i poesigruppen. Her leser vi egne dikt, eller deler dikt vi er glad i, til glede og videre inspirasjon. Vi møtes annenhver onsdag (oddetall) på møterom Grøstad.

 

Onsdag 18 januar: Filosofitreff kl. 19.00-21.00
Hverdagsfilosofi med nytt tema hver gang. Av og til eksterne foredrag. Vi møtes på møterom Grøstad i voksenavdelingen annenhver onsdag klokka 19.00-21.00. Velkommen!

 

Sangenten

I tillegg til disse arrangementene arrangeres Sangenten også som et samarbeid mellom Nesodden Frivilligsentral og Nesodden bibliotek. Tidspunktet er hver tredje torsdag fra klokka 19.00-21.00. 

 

Det er hyggelig allsang akkompagnert av frivillige i bibliotekhjørnet i voksenavdelingen på Nesodden bibliotek. Sangentens datoer våren 2023: 26. januar, 16. februar, 9. mars, 30. mars,  27. april: Vårsangenten

 

Ungdom for barn

Et annet samarbeidsprosjekt som Nesodden bibliotek har er Ungdom for barn (Ufb). Ufb er et samarbeidsprosjekt mellom Tangenåsen FAU, Nesodden barnesjakklubb og Nesodden bibliotek, støttet av Sparebankstiftelsen DNB.
 

Det er gratis aktiviteter for barn fra 5. til 7. klasse med frivillig ungdom som medhjelpere og verter, hver torsdag fra kl. 15-16.30 i Elevkantina/Øvre kafé i Tangenten. Følg med på nesoddenbibliotek.no for hva som skjer på Ufb fra uke til uke. Kom alene eller kom sammen!

 

Mer om arrangementene finner du på:
Nesodden bibliotek

og

Nesodden Frivilligsentral