Fellesverket søker ny medarbeider og flere frivillige

Fellesverket vokser i besøkstall og søker etter flere medarbeidere. Torbjørn Andersen

Fellesverket Nesodden er et populært tilbud for ungdommer på Nesodden. De vokser stadig og søker nå etter en ny miljøarbeider og flere frivillige.

Fellesverket Nesoddens leder Elisabeth Larsen sendte nylig ut følgende melding:

 

«Hei hei i snøen alle!

 

Vi vokser stadig. Ny statistikk over alle Fellesverk i Norge viser at Fellesverket Nesodden har blitt en av de fem største i landet basert på besøkstall! Det er ganske så kult med tanke på at alle andre Fellesverk er i større byer. Nesodden er det eneste tettstedet med et Fellesverk, og vi har bare vært åpent siden februar.

 

Mange ungdom på besøk betyr at vi nå har fått muligheten til å utvide teamet hos oss, og vi søker nå etter en miljøarbeider til. Spre gjerne ordet om dere vet om noen gode folk dere tror ville passet til stillingen, og/eller gjerne spre annonsen i deres nettverk.

 

Her finner du den ledige stillingen (Finn.no)

 

Benytter anledningen til å også si at vi fortsatt trenger flere frivillige hos oss! Oppfordre gjerne de dere kjenner til å melde seg som frivillig i Røde Kors, og til å gjøre en innsats for de flotte ungdommene her ute på Nesodden.

 

Selv om vi nå får en ansatt til i teamet er vi helt avhengige av frivillig innsats for å kunne opprettholde et stabilt og godt tilbud til ungdommene. Man melder seg inn via denne linken: www.mittrodekors.no , så tar vi kontakt.»

 

Fellesverket har åpent hver mandag, onsdag og fredag fra klokka 15.00-20.00. Hver åpningsdag serveres det gratis varmmat fra klokka 16.00-17.00. Det er for ungdom fra 8. trinn til 19 år.