Er du pårørende til noen som mottar kommunale helse- og omsorgstjenester?

Pårørendeundersøkelsen IVARETATT? er for alle i hele landet som er pårørende til noen som mottar kommunale helse- og omsorgstjenester. Vi vil gjerne vite hvordan du opplever å bli involvert og ivaretatt som pårørende. Både nærmeste pårørende og andre pårørende kan besvare undersøkelsen. Du må være over 18 år. Svarfristen for undersøkelsen er 31. mars 2023.

 

På bildet ser du to anynymiserte personer sittende sammen på en benk under et tre - Klikk for stort bildeEr du pårørende til noen som mottar helse- og omsorgstjenester? Sven Mieke/Unsplash

Din stemme er viktig

Hensikten med undersøkelsen er å undersøke hvordan pårørende opplever å bli inkludert og ivaretatt av helse- og omsorgstjenestene. Vi bruker anonyme resultater fra undersøkelsen til vårt kvalitetsarbeid. I tillegg vil anonyme resultater fra undersøkelsen brukes til forskning om pårørendeomsorg i norske kommuner.

 

Slik kan du delta i undersøkelsen

Du finner mer informasjon og lenke til undersøkelsen på nettsidene til Pårørendesenteret: Pårørendeundersøkelsen - Pårørendesenteret (parorendesenteret.no)

 

Ønsker du hjelp til å delta i undersøkelsen?

Vi hjelper deg gjerne hvis du mangler pc/smarttelefon eller trenger hjelp til å finne frem til undersøkelsen. Møt opp på Nesoddtunets store møterom 23. mars mellom kl. 10.30-11.30 eller 31. mars mellom kl. 13.00-14.00. Det vil bli skiltet fra hovedinngangen. Det spiller ingen rolle hvilken type omsorgstjeneste den man er pårørende for mottar. Alle kan få hjelp på Nesoddtunet.

 

grafisk profil for pårørendeundersøkelsen - Klikk for stort bildeÅrets store pårørendeundersøkelse er åpen til 31. mars