Korona

Her får du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Nesodden kommune
 

Informasjon om korona  Informasjon om vaksinering

 

De over 65 kan nå bestille oppfriskningsdose. Fortsatt drop-in tilbud for barn og ungdom

Daniel Schludi Nesoddens innbyggere som er 65 år eller eldre og ønsker en oppfriskningsdose kan nå bestille time for vaksinering. Målet er at alle i denne gruppen som ønsker det skal bli vaksinert før uke 51. Timen kan bestilles digitalt, Koronavaksine - Nesodden kommune, eller på telefon 940 01 021. Det er flere ledige timer allerede fra neste uke.

Eneste forutsetning for å melde seg til vaksinering for denne gruppen, er at det har gått minst fem måneder siden andre vaksinedose ble satt. Seks måneders-grensen gjelder altså ikke for denne gruppen. Mer om dette kan du lese her.

 

Man kan selv velge om man ønsker å bli vaksinert med Comirnaty (BioNTech/Pfizer) eller Spikevax (Moderna). Begge er godkjent av Det europeiske legemiddelbyrået til bruk som oppfriskningsdose.

 

 

Drop-in tilbud for barn og ungdom

 

På Fjellstrand vaksinasjonssenter er det lørdag 27.november og lørdag 4. desember, fra kl. 10:00 til kl. 15.00, drop-in tilbud for ungdom som skal ha andre vaksinedose. Det er også drop-in tilbud for alle mellom 12 og 18 år som ønsker første vaksinedose. Anbefalt intervall mellom første og andre vaksinedose for 16- og 17-åringer er 12 uker.