Brattbakken åpner

Alpinist hopper i lufta med Oslo foran. - Klikk for stort bildeCasper hopper høyt av glede i Brattbakken, for i kveld åpner den opp for alle! Gunnar Murstad jr. Brattbakken - Nesodden alpinsenter - åpner i kveld. Skøytebanene er sprøytet igjen, og på Berger stadion jobber kommunen, sammen med frivillige, på spreng med snøproduksjon og lengre skispor. 

- Kommunen står på fra tidlig morgen til seine kveldstimer, for at alle skal få sine ønsker om vinteraktiviteter på Nesodden oppfylt fortest mulig. Vi prioriterer dette arbeidet for tiden. Det er mange som har hjemmeskole og hjemmekontor nå, men vi håper mange benytter seg av uteaktiviteter. Det er fint å være ute og få frisk luft, så lenge du holder avstand til andre, sier Martin Lundquist, virksomhetsleder i Park, idrett og friluftsliv.


Her følger tips til fine utendørsaktiviteter på Nesodden:
 

Brattbakken

Åpner i kveld (26. januar), med maks. antall på 100 besøkende. Brattbakkens venner gjør en formidabel innsats for at Brattbakken skal kunne åpne, i godt samarbeid med kommunen. Trykk på lenken her for mer informasjon om billetter og koronaregler i Brattbakken. TIRSDAG 26. JANUAR ER UTSOLGT!
 

Skispor, Berger stadion

Runden på ca. 500 meter rundt Berger stadion er åpen. Ny kunstsnø, som er produsert av Nesodden IF Ski og Nesodden kommune, kjøres nå ut for å kunne åpne 1,5 km runden etter hvert.
 

Skøyteis på Tangen, Alværn, Nyborgjordet og Myklerud

Nesodden kommune, ved Park, Idrett og Friluftsliv, sammen med frivillige krefter, har produsert skøyteis på Tangen, Alværn, Nyborgjordet (Fjellstrand) og Myklerud (Fagerstrand). Mildværet har gjort at banene ble ødelagt, men etterspyling flere kvelder, vil sørge for åpne isbaner onsdag 27. januar.
 

Tufteparken (Skoklefallsletta og Fagerstrand)

Tufteparken er åpen for trening, både på Skoklefallsletta og på Fagerstrand.
 

Nesodden DiscGolfPark

«Frisbeegolf-banen» er åpen for spill også på vinteren.
 

For alle aktiviteter gjelder:

  • Hold alltid to meters avstand.
  • Hvis du føler deg syk eller har luftveissymptomer - hold deg hjemme.

Alpinist i lufta med oslo foran. - Klikk for stort bildeMarius i lufta i Brattbakken med Oslo i forgrunnen. Nå er det klart for mange flere hopp i Brattbakken! Gunnar Murstad jr.