Biblioteket ønsker velkommen til høstens arrangementer!

Høstmenyen er klar på Nesodden bibliotek. Fra venstre: Mariken Stadskleiv, Julie Berge Larsen og Sissel Bjerkelund. Nesodden kommune/Torbjørn Andersen Nesodden bibliotek er nå i gang med alle sine faste arrangementer. Nå kan du igjen komme på Småtassfilm, Seniorkino, Boklunsj og mye mer på biblioteket.

Hver lørdag viser Nesodden bibliotek film for familier med barn fra 3-6 år. Annenhver mandag viser vi gode filmer til dere voksne som er hjemme på dagtid på Seniorkino.

 

Hver onsdag forteller en bibliotekar om en anbefalt bok eller forfatterskap under Boklunsj. Hver lørdag kan barn og ungdom spille sjakk på Øvre kafe. Torsdag ettermiddag kan voksne, barn og ungdom spille sjakk på Kafe Tangenten.

 

I samarbeid med Nesodden Frivilligsentral kan du være med på Filosofitreff, Poesitreff, Strikketreff og Sangenten på Nesodden bibliotek.

 

Se nettsiden nesoddenbibliotek.no under arrangementer for å få mer informasjon. Du kan få papirprogram for Seniorkino og faste arrangementer på biblioteket. Følg gjerne biblioteket på Facebook og Instagram for å se hva som skjer og for boktips.

 

Du finner ansatte i skranken på Nesodden bibliotek:

Mandag, onsdag, fredag klokka 11.00-15.00
Tirsdag og torsdag klokka 11.00-19.00
Lørdag klokka 10.00-14.00

 

Tangenten og biblioteket er åpen og tilgjengelig for alle i dette tidsrommet:

Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag klokka 8-20.
Fredag klokka 8-17.
Lørdag klokka 10-16.
Om du skal låne bøker når bibliotekansatte ikke er i skranken husk lånekort og din pinkode.

 

Velkommen til biblioteket i høst!

 

Sjekk Nesodden biblioteks nettsider for mer informasjon