Åpning av nye skolelokaler på Berger

Klikk for stort bildeOnsdag 23. oktober var det klart for åpning av de nye skolelokalene på Berger skole. Det var en svært fornøyd gjeng med 6. klassinger som fikk flytte inn i det nye M-bygget. 

 

-M står for moduler eller midlertidig, fortalte elevene i sin åpningstale. -Det kan også stå for mestring og motivasjon, sier en smilende rektor Ole Bent Myhrvold. Det var ingen tvil om at elevene var motiverte til å ta i bruk de nye lokalene, som er oppført for å løse kapasitetsutfordringene ved skolen.

 

Etter flott sang og musikk av 6. trinn, og snorklipping ved ordfører Truls Wickholm, fikk de fremmøtte en omvisning av 6. klassingene Agnes og Felix. De kunne vise frem klasserom, grupperom, arbeidsrom til lærerne, garderober og toaletter. Modulene er på til sammen 500 m2. Gravearbeidet startet i juni og brukstillatelse ble gitt i oktober. 
 

Da omvisningen var gjennomført, ble nøklene til bygget høytidelig overlevert fra prosjektleder Ole Petter Solheim til rektor Ole Bent Myhrvold. Åpningsfesten ble avsluttet med boller og saft til elevene.