Åpning av musikkverkstedet "Sessions"

I sommer kunne Nesodden kommune, i samarbeid med Nesodden kulturskole tilby barn og unge sommerkurs i musikkproduksjon. Nå videreføres dette tilbudet til å være et fast tilbud gjennom høsten 2022.

Kurs i digital musikkproduksjon

Har du lyst til å lage musikk med digitale verktøy? Da er digital musikkproduksjon noe for deg. Du vil lære å lage alt fra enkle beats til hele låter. For å lage elektronisk musikk trenger du både ferdigheter og kunnskap om det digitale verktøyet, men også om komponering, arrangering og lydmiksing. 

 

På Sessions møter dere  instruktør Tobias Berge, som har lang erfaring innenfor urban musikkproduksjon og arbeid med ungdom. Han arrangerte digitalt musikkurs også i fjor, som en del av sommerskoletilbudet på Nesodden. Med seg har han den kjente Nesodden-rapperen Endless (Mikael Nyhus). Han er en av lærerne på musikkurset i år som har fått det nye navnet «Sessions». Aksel Rosén er også instruktør på kurset. Han har selv vært kursdeltager tidligere, men er nå instruktør til stor glede for ungdommene som også kjenner han fra gruppa Blkstd.

 

Hvem passer kurset for?

Tilbudet passer alle som liker musikk, og vi tilpasser oss hver enkelt deltaker. Man trenger ingen forkunnskaper, men hvis du kan mye allerede får du mulighet til å utvikle deg innen faget. Kurset holdes på Parlamentet ungdomshus på Fagerstrand tirsdager og onsdager kl. 16.00 til kl. 20.00 og passer for barn og unge i alderen 12-25 år.

 

Åpning 13. september kl. 18.30-19.15

13. september blir den offisielle åpningen av det nye musikkstudioet og tilbudet. ordfører Cathrine Kjenner Forsland vil markere åpningen med snorklipp og Nesodden kommune ønsker å invitere alle barn og unge i alderen 12-25 år til åpningen på Fagerstrand. Markeringen foregår utendørs, så ta på godt med klær så du ikke fryser!

 

Program for dagen

Kl. 18:30: Velkommen ved Steinar Dahlen, virksomhetsleder Kultur og frivillighet
Kl. 18:35: Presentasjon av Sessions ved Tobias Berge, Nesodden Kulturskole
Kl. 18:40: Presentasjon av Kiwanis og deres bidrag til ungdomsarbeid ved Pål Erik Plaum
Kl. 18:45: Offisiell åpning av Sessions ved ordfører Cathrine Kjenner Forsland.
Kl. 19:00: Omvisning i musikkstudioet og innblikk i arbeidet.
Ukraina Cafe serverer mat og drikke ute.


Sted:

Parlamentet ungdomshus
Kløftaveien, 1454 Fagerstrand