Lørdag 28. januar kommer Røde kors til Ungdom for barn for å holde grunnkurs for unge førstehjelpere.

Nesodden bibliotek markerer den samiske nasjonaldagen lørdag 4. februar klokka 12.00 med barneforestillingen «Fra stjernene til livet» med Mari Helander og Anne-Lise Johnsen Swart.

Vi legger bak oss nok en spennende uke på Nesodden.

Kunnskapsminister Tonje Brenna besøkte nylig Sunnaas sykehus HF og Norsk yrkesdykkerskole. Hun var der for å se og lære.

Det var flere ivrige sjakkspillere under torsdagssjakken for barn og ungdom 19. januar. Det er likevel plass til mange flere.

 

Frivillige lag og organisasjoner kan nå søke om strømstøtte. Tilskuddsordningen forvaltes av Lotteri- og stiftelsestilsynet og man kan søke om strømstøtte for hvert kvartal.

 

Olje- og energiminister Terje Aasland besøkte Nesodden 18. januar. Han kom med en hyggelig melding til Nesoddens innbyggere i strømstøttesaken.

Kommunen i samarbeid med Statsforvalteren og Statens naturoppsyn restaurerer i 2023 myra i Bjørnemyrdalen.

 

Torsdager er den store sjakkdagen på kommunehuset Tangenten. 

 

Det er mange flotte aktiviteter på Nesoddtangen gård denne våren. 

Fellesverket Nesodden arrangerer vinterferietur til Solvik. Nå kan ungdommer melde seg på. Det lønner seg å være rask siden det er få plasser.

Nesodden Frivilligsentral og Nesodden bibliotek samarbeider om flere faste arrangement. Denne uka er det flere muligheter for aktivitet.

Vi legger bak oss den andre uken i det nye året 2023.

Kommunestyret i Nesodden kommune vedtok den 21.12.2022, i henhold til plan- og bygningsloven § 11-15, kommuneplanens arealdel 2022–2046.

 

Legevaktsleder Stine Dejgaard anbefaler folk å vise aktsomhet for det utfordrende- og varierende føret i disse tider.