Nå står 22. juli-utstillingen klar på Nesodden bibliotek.

 Fagerstrand ungdomshus, Parlamentet, er åpent 16. og 17. juli. 

Nesodden kommune gir fortsatt tilbud om booking av vaksinering. I tillegg til vanlig booking tilbys det også denne uka dropp inn timer for vaksinasjon dose en. Dette gjelder kun innbyggere som er folkeregistrert på Nesodden og som ikke har fått sin første dose.

 Maia Glad Coulson er ansatt som ungdomsmedarbeider på kommunikasjon denne sommeren. Maia er interessert i kunst, film og liker å være sosial.

 Deltavarianten av koronaviruset er nå kommet til Nesodden.

Badeliv på Hellviktangen Foto: Triad communication

 Her er et viktig varsel om badevannet på Hellviktangen strand.

Nesodden Ressurskafé på Skoklefallsletta er åpen onsdag, torsdag og fredag i sommer fra klokka 12.00-16.00. Ressurskafeen samarbeidet med Nesodden kommune og Nesodden Frivilligsentral om årets sommerskoler på Skoklefallsletta.

 Skatesommerskolen ble avsluttet med show på Skoklefallsletta. Det var mange luftige svev og flere spektakulære triks.

Den siste tiden har mange opplevd svindelforsøk på e-post og SMS. Meldingen ser ut som den kommer fra en kjent avsender, som Skattetaen, Posten eller Vipps og prøver å lure deg til å klikke på en lenke.

 Beat It er et sommerskoletilbud for ungdom som liker å lage musikk. De holder denne uken til på Skoklefallsletta i Sletta Kafé sine lokaler.

Gudrun Hesselberg og Inka Malcher jobber begge for Nesodden Frivilligsentral. Denne ukens oppgave var å lage mat til deltakerne på Nesodden kommunes sommercamp.

 I løpet av juli måned starter forberedende arbeid og oppstart av utbyggelsen av Tangentoppen. Byggeperioden er beregnet til cirka 18 måneder. Prosjektet bygges av Ruta Entreprenør AS.

 Nesodden kommune har flere sommervikarer i aksjon denne sommeren.

 

 Det er 30 påmeldte ungdommer til Parkour-sommerskolen denne uken og det er full aktivitet.

Penger

Nesodden kommune har mottatt over 1.3 mill. kroner fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) som skal gis som kompensasjon til lokalt næringsliv på Nesodden, i del 3 av ordningen.