Det er 10 år siden Frisklivssentralen ble etablert i Nesodden kommune. I den forbindelse ble det arrangert en markering på Nyborgjordet, Fjellstrand mandag 26. september.

Det som mange innbyggere lurer på, er åpningsdato for publikumssvømmingen på Sunnaas.

Fra 23. til 25. september ble Kulturisten-festivalen arrangert for 29. gang. I 2022 er det frivilligheten som har arbeidet med forberedelse og sørget for gjennomføring av Kulturisten festival i 2022.  

Isak Mulholland, en av Norges beste Calisthenics-utøvere, trener onsdagene denne høsten en gruppe ungdomsskoleelever i Tufteparken på Fagerstrand.

Avløpsrør

Visste du at søppel som kastes i toalettet kan havne i havet, langs strendene våre og i naturen? I tillegg skaper det store problemer for renseanleggene våre. Dette er et stadig økende problem i hele Norge - også på Nesodden. 

Folloregionen Interkommunalt politisk råd (Follo-regionen IPR) har en ambisjon om å etablere en sammenhengende kyststi/stinett gjennom Follo. Det jobbes med planer om å utvikle en over 80 kilometer lang kyststi.

Førstkommende helg arrangeres festivalen Kulturisten for 29. året på rad. Det blir en helg med variert program.

Nesodden bibliotek er nå i gang med alle sine faste arrangementer. Nå kan du igjen komme på Småtassfilm, Seniorkino, Boklunsj og mye mer på biblioteket.

I høst blir det endelig nye svømmemuligheter i 25 meters basseng, og det i et omfang som aldri har eksistert på Nesodden tidligere.

Folkehelseinstituttet anbefaler en ny oppfriskningsdose av koronavaksinen for flere nye grupper.

Jane Edvardsen fra Hellvikskog omsorgsboliger holdt foredrag om «Hund i helse» under inspirasjonsseminaret for Follo-kommunene.

Tirsdag 13. september ble ungdomsmusikkverkstedet Sessions åpnet i nabobygningen til Parlamentet ungdomshus på Fagerstrand. Ordfører Cathrine Kjenner Forsland fikk æren av å klippe snoren.

Kvinne i hvit jakke

Nesodden kommune kan med stor glede annonsere at Anethe Kleven (41) er ansatt som ny rektor i kulturskolen.

Den populære Sommerles-kampanjen er nå over og det ble flere nye rekorder.

 

 Annenhver tirsdag kl. 12.00-14.00 vil det bli stand for seniorer på Tangenten. Oppstart er 20. september.