Påskeliljer

Nesoddens kommuneadministrasjon, helsestasjon og kommunehuset Tangenten:

Mandag 26. og tirsdag 27. mars er det vanlige åpningstider.

Onsdag 28. mars er det åpent fra kl 08:00 til kl 12:00.

Torsdag 29. mars til og med mandag 2. april er det stengt. Vanlig åpningstid fra og med tirsdag 3. april.

Kafe Tangenten er stengt i fra og med 24. mars til og med mandag 2. april.

 

Biblioteket:

Mandag 26. og tirsdag 27. mars: Betjent åpningstid kl 11:00 - 15:00. Det er selvbetjent i Tangentens åpningstid.

Onsdag 28. mars: Betjent åpningstid kl 10:00 - 11:30. Selvbetjent i Tangentens åpningstid fram til Tangenten stenger kl 12:00.

Torsdag 29. mars til og med mandag 2. april er biblioteket stengt. 

 

Gjenvinningsstasjonen på Teigen:

Mandag 26. og tirsdag 27. mars er det vanlige åpningstider.

Onsdag 28. mars er det åpent fra 08:00 til 15:00.

Torsdag 29. mars til og med 2.april er det stengt.

 

Vi ønsker alle innbyggerne en god påske!

Ordfører Truls Wickholm og kultursjef Ellen Knutsen er blant deltakerne på folkemøtet som Nesodden kulturråd har invitert alle innbyggerne til torsdag 22. mars klokken 17.

Hjemmesykepleien og praktisk bistand 4

Hjemmesykepleien og Praktisk bistand er ute på veien uansett føre, for å levere tjenester hjemme til innbyggerne døgnet rundt. Da er det viktig at de kommuneansatte er trygge og viser hensyn i trafikken.
 

Digital post

Overgang til elektronisk faktura inngår i regjeringens satsing på fornying av offentlig sektor og digitalisering av offentlige tjenester. Fra 1. juli 2012 ble det obligatorisk for alle statlige etater å kreve at leverandørene skal sende elektronisk. Formatet fakturaen skal sendes på er standardformatet EHF. Nesodden kommune setter nå krav om kun elektronisk faktura fra og med 01.08.18.

 

Elektronisk faktura er en faktura i et strukturert dataformat som overføres elektronisk fra selger til kjøper og som kan importeres i kjøpers økonomisystem og behandles maskinelt. Elektronisk faktura bidrar til en mer effektiv behandlingsprosess, både hos leverandøren og kunden. Fakturaer som sendes på e-post, uansett format, regnes ikke som elektronisk faktura.

 

 

Kulturisten Junior 2018

 

 

Vil du være med på «Kulturisten junior» 2018, Nesoddens store barne- og familiefestival?

 

Skynd deg å søk før fristen går ut! Søknadsfristen er 6. april 2018.

 

Nesodden kommunes store barne- og familiefestival, «Kulturisten junior», arrangeres for fjerde år på rad.

 

Festivalen går av stabelen lørdag 25. august 2018, i og utenfor Tangenten – Nesodden kommunesenter.

 

«Kulturisten junior» legger til rette for at barna selv er aktive og kan delta i ulike workshops og aktiviteter, samtidig som de kan få oppleve kunstutstillinger, teaterforestillinger og mye annet.

Truls Wickholm i Cannes - januar 2018 1

Jeg må bare være så ærlig å si at det var utrolig deilig å komme på besøk til sommer på Den franske rivieraen. Det har samtidig vært fantastisk å få en slik vinter vi har hatt hjemme. Spesielt gøy har det vært å se hvordan barn har kost seg med snø i alle mulige situasjoner. Skigruppa hold blant annet en vellykket premieutdeling på onsdag. Det var mye glede og stolthet å spore i den billedserien Amta la ut på nett, og på de bildene som tikket inn på telefonen min der den befant seg, langt unna et eneste snøfnugg.

Frustrert far med en sønn som er lei seg

Psykisk Helse barn og unge tilbyr nå et nytt gratis foreldrekurs som handler om hvordan bli en god emosjonsveileder for barnet ditt.

 

Kurset vil hjelpe deg som forelder med hvordan bygge et nært følelsesmessig bånd mellom deg og barnet ditt. Hvordan hjelpe barnet med å regulere følelsene sine, utvikle sosiale ferdigheter og redusere utagerende oppførsel.

 

 

Kulturisten 2018

Nye utfordringer? Ny kompetanse? Nye relasjoner?

Bli med som frivillig på Kulturisten kulturfestival 21. - 23. september 2018. Opplev festivalen fra innsiden!

 

Interessert?

Vi operer med "førstemann til mølla"-prinsippet. I noen tilfeller vil det dog spille inn med erfaring fra tidligere, da noen arbeidsoppgaver i høyere grad enn andre krever dette.

Vi vil lagre de data som du legger inn i registreringsskjemaet så lenge du ønsker å være tilknyttet som frivillig i forbindelse med  våre arrangement. Dette er nødvendig for å gjøre kommunikasjonsflyten lettere og for å tilrettelegge din deltakelse som frivillig på en best mulig måte. Hvis du av en eller annen grunn ikke anser deg som aktuell for videre deltakelse som frivillig, setter vi pris på at du gir oss beskjed.

 

Når du har avtalt arbeidsoppgaver og jobbedager på arrangementet, forplikter du deg til å gjøre ditt ytterste for å gi beskjed på et så tidlig tidspunkt som mulig hvis du ikke har mulighet til å stille til avtalte dager/tid. Gi beskjed direkte til frivilligkoordinator.

 

Ved å godta betingelsene bekrefter du også at du har lest gjennom og godtar vilkårene i frivilligavtalen.(kommer)

 

Registrer deg som frivillig her.

Siste dag til å registrere deg er 1. august 2018, men "førstemann til mølla"- prinsippet rår.

 

 

Nesodden kommunestyre vedtok 28. februar en reguleringsplan for gang- og sykkelvei Ommenveien-Toveien, konkret for parsellen Bråtenveien-Holenveien.

Kongleveien barnehage 1

- Det har blitt tryggere for barnehage- og skolebarn å bevege seg i trafikken i Kongleveien, sier styrer Heidi Hansen i Kongleveien barnehage.

Vil du øke forståelsen og kunnskapen om psykiske lidelser? Det inviteres til informasjonskvelder om psykiske lidelser på Folloklinikken i Ski.

Håndsrekning

Har du litt ekstra husrom og hjerterom til et barn eller en ungdom? Kunne du tenkt deg å bli kjent med nye mennesker i en annen livssituasjon, og være en som bidrar til at andre får en lettere hverdag?


Vi har i dag flere familier som trenger nettopp din hjelp!


 

Truls Wickholm 1

Nei, dette er ikke starten på en Sience-fiction novelle, selv om tittelen ligner mistenkelig på norskstiler jeg skrev en gang på 90-tallet. Dette er faktisk perspektivet vi planlegger i når vi lager kommuneplaner, 24 år.

Briller og lovbok

I kveldens formannskapsmøte vil det bli gjennomført et eiermøte med FolloRen IKS.
Det vil også bli orientert om det pågående kommuneplanarbeidet.

Møtet er åpnet for publikum og starter klokken 17:15 i Ungdomsarenaen på Tangenten.
 

Du kan også følge møtet fra sofakroken hjemme via KommuneTV.

Saksdokumenter til kveldens møte finner du her.

Småbarn

Du kan søke kommunen om individuell tilrettelegging i form av ekstra bemanning i barnehagen. Du bør samarbeide med barnehagen barnet har plass i om utformingen av søknaden. Tidligere søkte barnehagene på eget initiativ. 

 

 

Søknadsfristen er 23. mars 2018.  

Fant du det du lette etter?