Korona

Her får du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Nesodden kommune

Informasjon om korona  Informasjon om vaksinering

Alle forhåndsstemmer, stemmer på valgdagen og konvoluttstemmer i forbindelse med Stortingsvalget er nå talt opp i Nesodden kommune.

Årets Stortingvalg er i ferd med å gå over i historiebøkene.

Valgresultatet for Nesodden kommune under årets Stortingsvalg finner du på valg.no her

Her kan du se bilder fra tellingen

Thormod Steinert var sistemann som avga stemme på Tangenten mandag kveld. Nå er det tellekorpset som overtar.

Ruth Anne Tomtum Kleve var en av mange som stemte på Tangenten på valgdagen. Du har mulighet til å avgi din stemme helt fram til klokka 21.00 13. september.

6323 personer av totalt 13.768 personer tilhørende Nesodden kommune har avgitt forhåndsstemme i forbindelse med årets Stortingsvalg.

Valglokalene er åpne og valgmedarbeiderne venter på de som ikke har avgitt stemme så langt i forbindelse med Stortingsvalget.

Er du smittet av Covid-19 eller i isolasjon, men likevel ønsker å stemme finnes det muligheter.

Personer som er satt i karantene eller som har symptomer på covid-19 på valgdagen skal ikke oppsøke kommunens ordinære valglokaler.

Velgere som er pålagt isolasjon på grunn av covid-19 skal oppholde seg i eget hjem eller på annet egnet oppholdssted, isolert fra andre. Overtredelse av dette er straffbart. Stemmeberettigede som er i isolasjon kan dermed ikke stemme på ordinær måte i et valglokale.

3725 personer av totalt 13.768 personer som tilhører Nesodden kommune har avgitt sin forhåndsstemme i forbindelse med Stortingsvalget.