Tusen takk for god mottakelse!

Det har vært en sann glede å bli valgt som ordfører i Nesodden kommune. Hver dag har jeg møtt ansatte, frivillige og innbyggere som har lyst å jobbe sammen for å gjøre kommunen enda bedre. Det er spennende å se hvor mange som tar visjonen om at vi sammen skaper det gode liv på alvor, og har et bevist forhold til det.

DOrdfører Truls Wickholm - Klikk for stort bildeOrdfører Truls Wickholm Mette Marit Bratlie enne høsten har vi fått på plass et budsjett som gir oss god mulighet til å jobbe videre med bedre tjenester. Vi har fått på plass en ny barnehage i rekordfart, og har gjort vedtak om at det blir en 6 avdelings barnehage på Fjellstrand.

 

På nyåret lyses det også ut en stilling som skal jobbe dedikert med næring på Nesodden. Hvordan kan vi legge bedre til rette, hvordan kan vi tiltrekke ny næring? Det blir spennende å se hva vi kan få til sammen.

 

Noe av det som imponerer mest i kommunen vår er all frivilligheten. Idrett, korps og kor, lag og foreninger, og ikke minst Frivilligsentralen. Nå før jul har mange gjort en stor innsats for andre, men dette er også noe som gjøres gjennom hele året.

 

De siste ukene har også mange stått på for å få en skiløype rundt Bergerbanen, skøyteis der det har vært mulig, og kommunens mannskaper står klare til å gjøre mer om vær og temperatur tillater det. Forhåpentligvis blir det mulig å prøve seg på både ski og skøyter i romjula for de som har vært så heldige å få det. Ellers har vi også en fantastisk utlånssentral som har mye utendørsutstyr på Skoklefall ungdomshus.

 

I det nye året håper jeg å kunne treffe enda flere av dere for å snakke om hva vi kan gjøre sammen for kommunen vår.

 

Jeg ønsker alle sammen en riktig god jul!

 

Truls Wickholm

Ordfører