Godt nyttår!

Jeg har lyst å starte med å ønske innbyggerne i kommunen et godt nytt år!

Ved inngangen til et nytt år har vi stort sett mange forventninger til det som skal skje i det kommende året.

Ordfører Truls Wickholm - Klikk for stort bildeNoe av det viktigste som skjer i år er arbeidet med kommuneplanen. Vi skal bestemme oss for hvilke planer vi skal ha for utviklingen av Nesoddensamfunnet. Hvordan skal vi bruke arealene våre. Hvordan sørger vi for at kommunen legger enda bedre til rette for arbeid, reise, skole, friluftsliv og fritid. Hvordan skal vi ta ansvar for klima og miljøet lokalt, men også vår del av ansvaret internasjonalt?

 

Fra årsskifte får også kommunen vigselsrett. Kommunen overtar det ansvaret som domstolene tidligere har hatt. Det blir spennende og vi håper det blir et mer tilgjengelig tilbud for Nesoddens innbyggere, og andre som skulle ha lyst til å gifte seg i kommunen vår. Vi har lagt til rette for at vielsene skal kunne skje i vakre omgivelser på Nesoddtangen gård, som er kommunes eiendom.

 

Det er nå mulig å gå inn på kommunens hjemmesider for å finne informasjon om hvordan man booker dato.
 

Nytt av året blir også at kommunen i samarbeid Energiportalen, får tilgang til gratis online energirådgiving av sin personlige bolig. Gjennom årlige kampanjer kalt «grønne uker» vil innbyggerne også få tilbud om blant annet gratis hjemmebesøk av en profesjonell energirådgiver.


Gjennom denne spalten på nettsiden vil jeg fra nå av hver fredag komme oppdateringer på stort og smått i kommunen.


Ta gjerne en titt innom på fredag ettermiddag for å se hva som har skjedd eller hva som kommer fremover.

Ønsker igjen godt nyttår!

Hilsen

Truls