Velkommen til kommunestyre- og formannskapsmøter - "live" eller på kommuneTV!

KommuneTV Direktesending - Klikk for stort bildeKommuneTV Direktesending Vil du følge med i lokalpolitikken? Møtene i Kommunestyret, Formannskap og  Plan- og teknikkutvalget blir overført direkte på kommuneTV.

Følg sendingen her.

Du kan se møtet i ettertid, når dette er redigert (1 - 4 dager) etter sending.

Møte i Kontrollutvalget

Ordfører ønsker å legge til rette for politisk dialog, og inviterer gruppeledere og medlemmer av formannskapet til kveldsseminar mandag 5. mars.

Seminaret vil avholdes i Mediateket på Bakkeløkka skole klokken 17:30, og avsluttes senest 21:00. Det vil  være en lettere servering fra 17:00.

Søkemodul - vedtak

Mange har hatt vanskeligheter med å finne fram til de politiske sakene og vedtakene som har vært behandlet i de forskjellige utvalgene eller kommunestyret/formannskap, uten å vite hvilken dato saken har vært til behandling.

Nå har vi fått en ny funksjon som får opp saken du leter etter ved et enkelt søk her på kommunens hjemmeside.

Briller og lovbok

Kommunestyremøtet er åpent for publikum og finner sted i Ungdomsarenaen på Tangenten klokken 17:15.

Det er også mulig å følge møtet på nett via KommuneTV.

Saksliste og dokumenter til møtet finner du her.

Briller og lovbok

Møtet, som er åpent for publikum, finner sted i Ungdomarenaen på Tangenten klokken 17:15.

Møtet kan også følges på nett via KommuneTV.

Saksliste og dokumenter til møtet finner du her.

Signalen fyr

Ad hoc-komitéen for utvikling av Nesoddtangen gård, Lagveien og Signalen har møte tirsdag 23. januar kl. 17:15 i møterom Ungdomsarenaen i Tangenten.
NB! I innkallingen står det møterom Hasle 1 og 2. Det er endret til større lokale.

Formannskapet i Nesodden kommune fungerer også som styringsgruppe for kommuneplanarbeidet.
Onsdag 17.01 klokken 17:15 avholdes en fagkveld for formannskapet i Ungdomsarenaen på Tangenten.

Program for kvelden:

Fagansvarlig i BYLIVsentret arkitekt Øystein Bull-Hansen om:

• Kommuneplan. Hvordan arealplanen følger opp samfunnsdelen
  • Gode boliger og tilbud for alle
  • Helhetlig og bærekraftig klimavennlig utvikling av Nesodden
  • Bygdeutvikling/senterutvikling; lokalisering og sosial bærekraft

Prosjektleder for SmartOslo Lene Lad Johansen om:

• Bærekraftsbegrepet (sosial, økonomisk, klima)
  • Digitalisering og smart by-begrepet
  • Om SmartOslo; Muligheter og utfordringer. Omfang og virkemidler. Sentrale aktører og hvordan engasjere de
  • Fra strategi til handling

Møtet er åpent for publikum og kan også følges på nett, via Kommune-TV

Byggeprosess 10x15[1]

Tirsdag 16.01 avholdes årets første møte i plan- og teknikkutvalget. Møtet starter klokken 17:15 i ungdomsarenaen på Tangenten.

Møtet er åpent for publikum, og kan også følges på nett via Kommune-TV.

Saksliste og møtedokumenter finner du her.

Byggeprosess 10x15[1]

Årets siste  møte i plan- og teknikkutvalget avholdes i Ungdomsarenaen på Tangenten klokken 17:15.
Møtet er åpent for publikum, og kan følges via Kommune-TV.

Saksliste og dokumenter finner du her.