Gratis energirådgivning til boligeiere i desember

I Nesodden kommune ønsker vi å hjelpe våre innbyggere til å redusere energibruken i egen bolig og å ta klimavennlige valg. Med de høye strømprisene vi nå ser, er dette mer aktuelt enn noen gang.

Som et førjulstilbud til våre innbyggere har vi fra 1. t.o.m. 14. desember ekstra fokus på klima- og energirådgivning. Dette er hva du får:
 

Rådgivning 

  • Mer informasjon kommer her så raskt informasjonen er klar

Hjemmebesøk eller digital befaring med energirådgiver - begrenset tilbud

  • Booking av energirådgivning vil bli tilgjengelig her i forkant av kampanjen 

Energianalyse av boligen din på nett

Tilbudet er en del av kommunens arbeid med klima og energi. Hensikten er å bidra til at boligeiere bruker energi mer effektivt og klimavennlig. Både strakstiltak og større investeringer vil være tema i rådgivningen. Også råd om ladeløsninger for elbil og støtteordninger, vil bli gitt. Kampanjen er gratis og helt uforpliktende.


Mer om tilbudet

Energianalyse på nett

Her brukes verktøyet Energiportalen, som gir en objektiv nettbasert energianalyse av boligen din. Gå til www.energiportalen.no og søk opp din bolig. Du får veiledning til hvordan den skal brukes.
 

Rådgivning på telefon og e-post

Energirådgiverne vil hjelpe deg med smarte klima- og energitiltak i boligen, spørsmål om solceller, smart styring, støtteordninger og råd om ladeløsninger for elbil, etc.
 

Befaring med energirådgiver

Ved å avtale en digital befaring med en energirådgiver, vil du få hjelp til å avdekke smarte klima- og energiløsninger for din bolig. Dette kan være alt fra elbillading, etterisolering av vegger og tak, bytting av vinduer og dører, installering av varmepumpe, solceller, smart styring, alternative energikilder, til støtteordninger fra Enova.
 

Samarbeidspartnere

Kampanjen er finansiert av Nesodden kommune og Viken fylkeskommune, og er del av kampanjen www.klimasmart.no, som også er i samarbeid med Klima Østfold, Klimapartnere Viken og øvrige kommuner i Viken.

Tjenestene og rådgivningen er levert av Energiportalen AS, Energibygg AS, Simenergi AS, Asplan Viak AS, Naturvernforbundet og Elbilforeningen.

Hvis du har spørsmål til kampanjen, kan de rettes til: post@energiportalen.no eller ved å ringe 466 26 000.