Korona

Her får du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Nesodden kommune

Informasjon om korona  Informasjon om vaksinering

Næringsløftet på Nesodden

Forskjellige yrkesgrupper - Klikk for stort bilde Istockphoto Kommunen satser på næringsutvikling i henhold til strategisk næringsplan 2020-2023. På nettsiden for Næringsløftet finner du aktuell informasjon om næringsløftet, og sidene gir samtidig tilgang til nødvendige verktøy i prosessen.

I 2020 vedtok kommunestyret på Nesodden en ny strategisk næringsplan for perioden 2020-2023, og i januar i år ble handlingsplan for næring 2021 vedtatt. Nå ønsker våre folkevalgte og kommunen et ekstra fokus på næringsutvikling i samarbeid med næringslivet selv. Vi kaller satsingen «Næringsløftet 2021-2023», og den vil bli synlig gjennom en rekke tiltak i tiden som kommer.

Som en del av arbeidet med Næringsløftet har Nesodden kommune et sterkt ønske om å bedre kontakten og kommunikasjonen med næringsaktørene. Vi vil bidra til at eksisterende næringer får best mulig hjelp og veiledning av kommunen, samt å synliggjøre næringssatsingen fremover.

Gå inn på nettstedet for Næringsløftet og registrer deg på vårt informasjonsbrev så blir du med på reisen!

.