Korona

Her får du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Nesodden kommune

Informasjon om korona  Informasjon om vaksinering

Etablerertjenesten i Follo med ny nettside

Etablerertjenesten i Follo har akkurat sluttført arbeidet med ny nettside.  Marius Sandvik i Etablerertjenesten er fornøyd med resultatet, og håper siden vil bidra til enda bredere kjennskap til tjenestens tilbud i Folloregionen.

StartUp Viken er et gratis fylkeskommunalt tilbud til alle som planlegger å starte, eller nettopp har startet, egen bedrift. I Follo leveres disse tjenestene av Etablerertjenesten i Follo, som driftes av Det Kongelige Selskap for Norges Vel. Tilbudet består av grunnkurs i bedriftsetablering, temakurs og individuell veiledning, men har også andre aktiviteter som er interessante for gründere og oppstartsbedrifter.

- Som et resultat av koronakrisen har Etablerertjenestens verktøykasse blitt styrket, og det er svært mange arrangementer nå denne høsten som er relevante for bedrifter i Folloregionen, forteller Sandvik. – I den forbindelse var det naturlig å også styrke kommunikasjonen mot målgruppene våre, og den nye nettsiden gir oss mulighet til å samle all informasjon på ‘ett brett’ – dette gir brukerne våre en bedre oversikt.

I tillegg til at besøkende på den nye nettsiden kan melde seg på kurs og bestille veiledning, finner de også:

• informasjon om diverse arrangementer i regi av Etablerertjenesten og Follo-kommunene
  • oversikt over koronatiltak
  • oversikt over nyttige lenker og ressurser
  • svar på ofte stilte spørsmål
  • informasjon på engelsk til de som ikke snakker/leser norsk

Gå til startupfollo.no

Om Etablerertjenesten i Follo

Etablerertjenesten i Follo tilbyr gratis kurs og veiledning til deg som skal starte eller driver egen virksomhet i Nordre Follo, Nesodden, Ås, Enebakk, Frogn og Vestby. I tillegg utfører tjenesten næringsfaglige vurderinger, og organiserer jevnlig forskjellige typer aktiviteter for å møte brukernes behov. Tjenesten finansieres av Viken fylkeskommune og Follo-kommunene i fellesskap.