Ny, ekstraordinær støtte til næringslivet på Nesodden – søk innen 16. januar

Plante som vokser i mynthaug. Foto: Istockphoto - Klikk for stort bildePlante som vokser i mynthaug. Foto: Istockphoto Istockphoto Nesodden kommune er tildelt 756 000 kroner til kommunal kompensasjonsordning for lokale virksomheter i del 5.

Hensikten med midlene er å avhjelpe situasjonen i kommuner med næringsliv som igjen rammes av nye smittevernstiltak innført i november og desember 2021.

Ordningen er i dag utlyst på Regionalforvaltning.no og her finner du mer informasjon om ordningen.

Vi gjør oppmerksom på at søknadsfrist er 16. januar.

Det kommer en ny utlysning av neste tildeling av kommunale kompensasjonsmidler del 6 på kr. 980 000, når kriteriene og omfanget av ordningen er behandlet politisk. Politisk behandling er planlagt i formannskapet 19, januar. Utlysning av disse midlene kommer etter 19. januar.