Våre tilbud

Kommunalområdet Samfunnsutvikling og Kultur tilrettelegger for gode og trygge møteplasser og opplevelser for ungdom i kommunen gjennom teamene "Kultur", "Frivillighet" og "Park, idrett og friluft". Kommunalområdet har ansvar for primærforebyggende tilbud for barn og unge. Et av hovedsatsningsområdene er inkluderende og trygge møteplasser. 

 

Fagerstrand Ungdomshus, Parlamentet

Parlamentet ønsker alle ungdommer fra 8.trinn og oppover velkommen!

Parlamentet er bemannet med faste miljøarbeidere og vi serverer gratis varmmat hver dag. I tillegg har vi musikkstudio, biljard, Nintendo Switch, Playstation, bordtennis og kreative og spennende workshops hvert semester.

Åpningstider:

Tirsdag: 17.00-20.00

Fredag:  17.00-21.00

Velkommen!

  • Adresse: Kløftaveien, 1454 Fagerstrand

 

Følg Parlamentet på Instagram

 

Fellesverket Nesodden

Fellesverket Nesodden er et gratis aktivitetshus for ungdom fra 8. trinn til 19 år. Et sted hvor ungdom møtes og henger, lærer og mestrer - støttet av trygge voksne.

 

På Fellesverket Nesodden er det åpen møteplass:
Mandager, onsdager og fredager fra kl. 15.00 - 20.00.
Hver åpningsdag serveres det gratis varmmat fra kl. 16.00-17.00

 

Det skal også tilbys leksehjelp, arbeidstrening og gatemegling etter hvert. På huset arrangeres det ulike verksteder og aktiviteter. Alt er gratis. Fellesverkets frivillige medarbeidere gleder seg til å ta imot dere etter ferien.

 

Er du over 22 år og vil bli med på å gi ungdommene på Nesodden et trygt og godt sted å være? Meld deg inn som frivillig på mittrodekors.no så tar de kontakt med deg.

 

Daglig leder og kontaktperson er Elisabeth Larsen, tlf 95523007

 

Nesodden kulturskoles musikkverksted

Nesodden musikkverksted - Nesodden kulturskole, Sletta

Nesodden musikkverksted er underlagt Nesodden kulturskole.

 

Skoklefall lydstudio er et digitalt lydstudio. Her lager vi og spiller inn musikk, gjør vokal og instrumentpålegg, mixdown og mastering. Hjelp til komposisjon og arrangement, produksjon av singback, playback, voiceovers, samt totalproduksjoner av lyd/musikk. I samarbeid med skole og som tilbud i kulturskolen.

 

Tilbudet er gratis for ungdommer bosatt på Nesodden. Studio kan også leies ut på timesbasis til kommersielle produksjoner og innspillinger for de som er utenfor målgruppen ungdom, dersom vi har ledig tid.

 

Utleie av PA og teknisk lydutstyr

Vi har utleie av div. PA-utstyr til forskjellige typer arrangementer: Komplette lydanlegg, mikser, mikrofoner og enklere scenelys. Ta kontakt for mer info, priser og booking av studio.

 

 

Ta kontakt for mer informasjon og booking:

Musikk- og kulturarbeider Per Christian Halvorsen, Nesodden kulturskole

per.christian.halvorsen@nesodden.kommune.no

 

 

Link til Facebooksiden vår: https://www.facebook.com/musikkverkstedforungdom/

 

Ungdommens Kommunestyre

Et rådgivende organ som har til hensikt å gi ungdom en kanal for å kunne involvere seg og bli hørt i saker som angår ungdom. Kontaktperson Tom Sammerud: tom.sammerud@nesodden.kommune.no

Nesodden DiskGolfPark (frisbeegolf-banen)

Nesodden DiscGolfPark (eller mer kjent som "frisbeegolf-banen" på Nesodden) er et samarbeidsprosjekt mellom Nesodden kommune og Nesodden diskgolfklubb.

Mer informasjon og beliggenhet om banen

Alværn diskgolfpark
Wibecke Holm Jøsang

Banen ligger i tilknytning til Alværn ungdomsskole og er Nesoddens andre diskgolfbane. Banen eies og driftes av Alværn ungdomsskole.
 

Banen består av 12 hull i ganske kupert terreng. Den er åpen for alle. Tar man en tur med litt mindre barn er det ikke noe problem å kun ta hullene som ligger i nærheten av skolen. Man trenger 1-1,5 time for å spille seg gjennom hele banen. Det er gjennomført flere dugnader for å rydde kvist og det er tatt ned ganske mye mindre trær og busker for å gjøre banen slik den står i dag. 


Det er bygget informasjonsskilt og lost-disk-kasse som man finner ved parkeringsplassen til skolen (skolens sydside). Husk å skrive navn og telefonnummer på baksiden av diskene før dere setter i gang.


Kontaktperson for spørsmål om spilling er assisterende rektor på Alværn ungdomsskole Wibecke Holm Jøsang.
E-post: wibecke.holm.josang@nesodden.kommune.no