Vær med på å skape en helt spesiell festivalopplevelse langs Strandpromenaden på Flaskebekk!

Strandpromenaden på Flaskebekk  Kulturisten 2017 - Klikk for stort bildeStrandpromenaden på Flaskebekk Kulturisten 2017

I fjor arrangerte vi for første gang Kystkulturisten langs Strandpromenaden på Flaskebekk. Hele 2000 besøkende fikk oppleve Strandpromenaden på en ny måte og uttrykte stor glede over arrangementet. Takket være 20 badehuseiere fikk vi tilgang på unike badehus, hager og brygger og fylte området med kunst, kultur, lokale råvarer og aktiviteter for hele familien. Alt i godt samarbeid med lokalmiljøet på Nesodden. I år ønsker vi å få med oss enda flere aktører og besøkende!

Har du lyst å fylle et badehus med gode opplevelser?

Vi tilbyr lokale kunst- og kulturaktører og andre interesserte en mulighet til å presentere seg i et unikt badehus lørdag 22. september kl. 11 – 23. Alt innen kunst, kultur, lokale råvarer, aktiviteter er av interesse. 

Festivalen får begrensede antall badehus, og vi ønsker å skape en festivalopplevelse med varierte og mangfoldige tilbud og opplevelser. Derfor vil endelig utvelgelse av deltakere gjenspeile dette. 

 

Søknadsfrist: 15. mai - søknadsskjema

 

Utstillere/deltakere kan forvente følgende:  

  • Badehusets eier vil rydde badehuset «ditt» før din bruk, men det vil trolig ikke være helt tomt og skaper en unik atmosfære ved fjorden
  • Lån av badehus er gratis
  • Du får utlevert nøkkel i god tid før opprigg
  • Du får en kontaktperson ved praktiske spørsmål
  • Alt skal være rigget ferdig av deg innen kl 09 lørdag 22.09. 
  • Badehuset ditt skal være bemannet mellom kl 11-23. Ta gjerne med en god venn som hjelper deg. 
  • Tenk tau og staffelier e.l. Badehuset skal ikke spikres i.
  • Du får en fribillett til kveldens festivalkonsert på Søndre Flaskebekk brygge ca kl. 20 (vennen kan kanskje passe badehuset ditt?)
  • Du frakter og rigger alt selv.

 

Om kulturfestivalen Kulturisten

Nesodden kommunes store kulturfestival «Kulturisten» har vært arrangert 24 år på rad. Kulturisten er i regi av Nesodden kommune ved virksomhet kultur, i nært samarbeid med frivilligheten, profesjonelle kunst- og kulturaktører, produksjonsarenaer og institusjoner over hele Nesodden, som Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter, Nesodden kunstforening/Galleri Vanntårnet, Hellviktangen gård og kunstkafé – for å nevne noen. 

 

Med Kulturisten ønsker vi blant annet å vise frem hva Nesodden som kyst- og kunstnerkommune har å by på. Vi vil videreutvikle samarbeid som synliggjør og fremmer kulturområdets betydning lokalt og regionalt.

 

Vi håper på mange påmeldinger og gleder oss til å skape en hyggelig festivaldag sammen med deg!

Fant du det du lette etter?