Påmelding til Kulturisten junior 2019

Vil du være med på Kulturisten junior 2019, Nesoddens store barne- og familiefestival?

Skynd deg å søk før fristen går ut! Søknadsfristen er 15. april 2019.

Nesodden kommunes store barne- og familiefestival, «Kulturisten junior», arrangeres for femte år på rad.Festivalen går av stabelen lørdag 24. august 2019, i og utenfor Tangenten – Nesodden kommunesenter. «Kulturisten junior» legger til rette for at barna selv er aktive og kan delta i ulike workshops og aktiviteter, samtidig som de kan få oppleve kunstutstillinger, teaterforestillinger og mye annet.

Ønsker du eller din organisasjon å bidra og være en del av årets Kulturisten junior?

Søk om deltakelse med påmeldingsskjemaet under innen 15. april 2019. Det er gratis å delta med en stand/aktivitet og/eller verksted under festivalen. Behandlingstiden er minimum 4 uker.

Vi håper på stor interesse!

Tema for årets festival er «Superhelter». Hva er en super helt? Har du noen i ditt liv som gjør noe supert? Og hva er det som gjør noen til en superhelt? Er det bare ekstraordinære krefter, eller kan det være noe annet også? Kan mamma, onkel eller bestemor være en superhelt? Eller bestemor være en superhelt? Eller kanskje naboen din?

Vi ønsker gjennom årets tema å belyse at alle kan være både sterke, gode og supre i seg selv, samtidig som vi også beveger oss inn i det mer kommersielle forståelsen av superhelter med kapper og masker.
Vi ønsker gjerne at bidragene inn i festivalen kan være med på å bygge opp under temaet vårt.

Meld deg på her!