Påmelding av aktivitet til Kulturisten Junior 2018

Kulturisten Junior 2018 - Klikk for stort bilde

Vil du være med på «Kulturisten junior» 2018, Nesoddens store barne- og familiefestival?

Skynd deg å søk før fristen går ut! Søknadsfristen er 6. april 2018.

Nesodden kommunes store barne- og familiefestival, «Kulturisten junior», arrangeres for fjerde år på rad.

Festivalen går av stabelen lørdag 25. august 2018, i og utenfor Tangenten – Nesodden kommunesenter.

«Kulturisten junior» legger til rette for at barna selv er aktive og kan delta i ulike workshops og aktiviteter, samtidig som de kan få oppleve kunstutstillinger, teaterforestillinger og mye annet.

Ønsker du eller din organisasjon å bidra og være en del av årets Kulturisten junior?

Søk om deltakelse med påmeldingsskjemaet under innen 6. april 2018. Det er gratis å delta med en stand/aktivitet og/eller verksted under festivalen. Behandlingstiden er minimum 4 uker. Fjorårets program ser du her

Vi håper på stor interesse!

Årets tema er VANN.

Søkere som inkluderer temaet inn i sine prosjekter, vil bli prioritert.

Festivalen vil i år støtte et prosjekt som samler inn penger til vanntanker i landsbyen Kibingo i Uganda. Vanntankene kommer familier i Nyakayojo til gode. Prosjektet er i samarbeid med Bishop Stuart University og Mothers’ Union og tradisjonelle fødselshjelpere.