Kulturisten 2018

Klikk for stort bilde

 

Nesodden kommunes store kulturfestival «Kulturisten» har vært arrangert 24 år på rad. Kulturisten er i regi av Nesodden kommune ved virksomhet kultur, i nært samarbeid med profesjonelle kunst- og kulturaktører, produksjonsarenaer og institusjoner på Nesodden, som Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter, Nesodden kunstforening/Galleri Vanntårnet, Hellviktangen gård og kunstkafé med flere, samt amatører og frivilligheten.

 

Med Kulturisten ønsker vi blant annet å vise frem hva Nesodden som kunstnerkommune har å by på av profesjonelle kunstnere, i samspill med amatører og frivillige. Vi vil videreutvikle samarbeid som synliggjør og fremmer kulturområdets betydning lokalt og regionalt.

Programmet for Kulturisten scene og kunst 2018
 

Bli frivillig - Kulturisten kulturfestival 2018.

 

Vær med på å skape en helt spesiell festivalopplevelse langs Strandpromenaden på Flaskebekk!

 

Barne- og familiefestivalen «Kulturisten junior»

Kulturisten Junior ble for første gang arrangert i 2014, og har hatt flere tusen publikummere hvert år. Festivalen inkluderer og integrerer, og er en festival for alle. Vårt mål er å ta barn og unge på alvor som kunst- og kulturkonsumenter, og samtidig legge til rette for at barn og unge aktivt kan delta i en rekke av festival-aktivitetene, både alene og sammen med venner og familie, gjerne på tvers av bakgrunn, kultur og generasjoner. 


Ønsker du eller din organisasjon å bidra og være en del av årets Kulturisten junior 2018?

 

Følg oss på: 

Facebook: Kulturisten

Instagram: Kulturisten

 

Klikk for stort bildeKulturisten JUNIOR 2016