Bli frivillig - Kulturisten kulturfestival

Nye utfordringer? Ny kompetanse? Nye relasjoner?

Bli med som frivillig på Kulturisten kulturfestival 21. - 23. september 2018. Opplev festivalen fra innsiden!

 

Interessert?

Vi operer med "førstemann til mølla"-prinsippet. I noen tilfeller vil det dog spille inn med erfaring fra tidligere, da noen arbeidsoppgaver i høyere grad enn andre krever dette.

Vi vil lagre de data som du legger inn i registreringsskjemaet så lenge du ønsker å være tilknyttet som frivillig i forbindelse med  våre arrangement. Dette er nødvendig for å gjøre kommunikasjonsflyten lettere og for å tilrettelegge din deltakelse som frivillig på en best mulig måte. Hvis du av en eller annen grunn ikke anser deg som aktuell for videre deltakelse som frivillig, setter vi pris på at du gir oss beskjed.

 

Når du har avtalt arbeidsoppgaver og jobbedager på arrangementet, forplikter du deg til å gjøre ditt ytterste for å gi beskjed på et så tidlig tidspunkt som mulig hvis du ikke har mulighet til å stille til avtalte dager/tid. Gi beskjed direkte til frivilligkoordinator.

 

Ved å godta betingelsene bekrefter du også at du har lest gjennom og godtar vilkårene i frivilligavtalen.(kommer)

 

Registrer deg som frivillig her.

Siste dag til å registrere deg er 1. august 2018, men "førstemann til mølla"- prinsippet rår.

 

Kulturisten 2018 - Klikk for stort bilde

Om Kulturisten

Nesodden kommunes store kulturfestival «Kulturisten» har vært arrangert 24 år på rad. Kulturisten er i regi av Nesodden kommune ved virksomhet kultur, i nært samarbeid med profesjonelle kunst- og kulturaktører, produksjonsarenaer og institusjoner på Nesodden, som Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter, Nesodden kunstforening/Galleri Vanntårnet, Hellviktangen gård og kunstkafé med flere, samt amatører og frivilligheten.

 

Med Kulturisten ønsker vi blant annet å vise frem hva Nesodden som kunstnerkommune har å by på av profesjonelle kunstnere, i samspill med amatører og frivillige. Vi vil videreutvikle samarbeid som synliggjør og fremmer kulturområdets betydning lokalt og regionalt.

Fant du det du lette etter?