Kulturisten i Nesodden kommune

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nesodden kommunes store kulturfestival «Kulturisten» har vært arrangert 25 år på rad. Kulturisten er i regi av Nesodden kommune ved virksomhet kultur, i nært samarbeid med profesjonelle kunst- og kulturaktører, produksjonsarenaer og institusjoner på Nesodden, som Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter, Nesodden kunstforening/Galleri Vanntårnet, Hellviktangen gård og kunstkafé med flere, samt amatører og frivilligheten.

 

Med Kulturisten ønsker vi blant annet å vise frem hva Nesodden som kunstnerkommune har å by på av profesjonelle kunstnere, i samspill med amatører og frivillige. Vi vil videreutvikle samarbeid som synliggjør og fremmer kulturområdets betydning lokalt og regionalt.

 

 

Mer informasjon om Kulturisten:

Kulturisten junior

Klikk for stort bildeBarne- og familiefestivalen «Kulturisten junior»

Kulturisten Junior ble for første gang arrangert i 2014, og har hatt flere tusen publikummere hvert år. Festivalen inkluderer og integrerer, og er en festival for alle. Vårt mål er å ta barn og unge på alvor som kunst- og kulturkonsumenter, og samtidig legge til rette for at barn og unge aktivt kan delta i en rekke av festival-aktivitetene, både alene og sammen med venner og familie, gjerne på tvers av bakgrunn, kultur og generasjoner.

 

Les mer og se programmet for årets festival på Kulturistens egne nettsider www.kulturisten.no

 

Vil du være en del av Kulturisten junior, meld deg på her!

 

 

 

Kulturisten Kyst og Scene

Klikk for stort bildeKulturisten kunst og scene består av Kystkulturisten på Flaskebekk (lørdag 31.08), bokbad i Nesodden bibliotek og en rekke musikalske sceneinnslag med storband fra Nesodden, band fra Tolfa, Italia (kulturutveksling) og konsert med The Real Mojo, i et stort utetelt ved Tangenten (søndag 01.09)

 

Les mer og se programmet for årets festival på Kulturistens egne nettsider: www.kulturisten.no

 

 

 

 

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vær med på å skape en helt spesiell festivalopplevelse langs Strandpromenaden på Flaskebekk!

 

 

Kulturisten Kunst

Klikk for stort bildeLørdag 21.09 og søndag 22.09. blir det åpne atelier, verksteder og gallerier over hele Nesodden. 
Fokus: Billedkunst.

 

Les mer og se programmet for årets festival på Kulturistens egne nettsider: www.kulturisten.no

 

 

Vil du jobbe frivillig under Kulturisten?

Nye utfordringer? Ny kompetanse? Nye relasjoner?

Bli med som frivillig på Kulturisten 2019. Opplev festivalen fra innsiden!

 

Interessert?

Vi operer med "førstemann til mølla"-prinsippet. I noen tilfeller vil det dog spille inn med erfaring fra tidligere, da noen arbeidsoppgaver i høyere grad enn andre krever dette.

Vi vil lagre de data som du legger inn i registreringsskjemaet så lenge du ønsker å være tilknyttet som frivillig i forbindelse med  våre arrangement. Dette er nødvendig for å gjøre kommunikasjonsflyten lettere og for å tilrettelegge din deltakelse som frivillig på en best mulig måte. Hvis du av en eller annen grunn ikke anser deg som aktuell for videre deltakelse som frivillig, setter vi pris på at du gir oss beskjed.

 

Når du har avtalt arbeidsoppgaver og jobbedager på arrangementet, forplikter du deg til å gjøre ditt ytterste for å gi beskjed på et så tidlig tidspunkt som mulig hvis du ikke har mulighet til å stille til avtalte dager/tid. Gi beskjed direkte til den som blir din frivilligkoordinator.

 

Ved å godta betingelsene bekrefter du også at du har lest gjennom og godtar vilkårene i frivilligavtalen.

 

Registrer deg som frivillig her.

 

Klikk for stort bilde

 

 

 

Følg oss på: 

Facebook: Kulturisten
Instagram: Kulturisten

 

 

Tidligere Kulturisten-arrangementer