Båt til Steilene med ferga "UNDINE"

Ferja "Undine" kjører deg tur/retur Steilene, og vi tar både barnevogner og rullestoler. Betaling skjer kontant eller med Vipps. Vi tar dessverre ikke kort.


Unngå engangsgriller, men bruk gjerne våre oppsatte griller. Vi setter også stor pris på om avfall blir tatt med tilbake til land.
 

Ferjetransport 2019

Ferga "UNDINE" vil sommeren 2019 være i ordinær drift fredag, lørdag og søndag fra og med 31. mai til og med 25. august for ordinær transport mellom Alværn brygge og Steilene.

I periodene før 31. mai og etter 25. august er det muligheter for transport, men dette må avtales i god tid på forhånd. Kontakt Ann Iren Ødeby, tlf. 926 22 878 for turer utenom den ordinære driften.

 

Transport / Båttelefon

Skipper er stasjonert på Steilene mellom kl.12.00 og 19.00 fredag, lørdag og søndag i sesongen, og siden det ikke er faste rutetider må du ringe båttelefonen 908 34 585 for å bli transportert. Det er ikke ordinært fergetilbud mandag-torsdag.
Etter særskilt avtale med skipper kan det foretas transport før og etter de angitte tidspunkt i forbindelse med arrangement på Steilene. Det kan også avtales transport til/fra andre steder enn de ordinære som angitt ovenfor.

Vi ønsker alle gamle og nye passasjerer.

VELKOMMEN OMBORD:-)

 

Billettpriser UNDINE (med tur menes tur/retur) Gjelder transport mellom Alværn brygge og Steilene/Fyrsteilene/Ommen. Kjøring til andre steder enn de som er nevnt ovenfor, kan foretas med individuell prisfastsetting av skipper. Ved slik kjøring utenom tidsrommet 12.00 - 19.00 påløper et tillegg på kr. 300 pr. time (arbeidstid)
Billettpriser UNDINE (med tur menes tur/retur)
Transport Pris
Voksne 40
Barn (5 - 16 år) 20
Klippekort voksne (10 turer) 300
Klippekort barn (10 turer) 100
Full båt tur/retur (10 pass.) 300
Ungdomsskoleklasser undervisning Fyrsteilene Gratis
Ved kjøring/venting utenom kl. 1200-1900 300 pr. time

 

Undine med rullestolrampen slått ut - Klikk for stort bildeUndine med rullestolrampen slått ut Sverre Joramo

 

Utsikt mot Steilene en høstdag fra Alværn brygge - Klikk for stort bildeUtsikt mot Steilene en høstdag fra Alværn brygge Mette Marit Bratlie