Mutert virus i Nordre Follo

Klikk for stort bildeNesodden kommune ble fredag formiddag i et møte med Statsforvalteren (tidligere Fylkesmannen) orientert om den nye smittesituasjonen i Nordre Follo. Informasjonen ble gitt av FHI, Helsedirektoratet samt kommuneoverlegen i Nordre Follo.

Nesodden er sammen med de andre kommunene i Follo innkalt til et felles møte med Helsedirektoratet og FHI klokken 13.30. Kriseledelsen i Nesodden kommune vil delta på møtet. Nesodden samarbeider også om tiltak i regionen gjennom Rådmannskollegiet i Follo.

 

Under en pressekonferanse i Nordre Follo kl. 12 ble det kjent at Nordre Follo nå stenger ned frem til onsdag 27. januar for å hindre videre spredning. Det er svært viktig at folk på Nesodden ikke besøker Nordre Follo før situasjonen er avklart, og at man avstår fra å fysisk treffe personer fra Nordre Follo. Dette gjelder også treff med familie og venner.

 

Kriseledelsen i Nesodden kommune vil i etterkant av møtet kl. 13.30 vurdere hvilke tiltak som eventuelt skal gjøres lokalt i vår kommune.