Informasjon om korona

Her finner du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Nesodden kommune.
 

Gå til informasjon om koronavirus

- Verdens beste vannverk

 

Fredag 27. mars var det de ansatte ved Bleksli vannverk sin tur til å få en liten ekstra takk fra Nesodden kommunes kriseledelse. Ved lunsjtid fikk de besøk av ordfører, kommunedirektør og kommunalsjef med medbrakt lunsj-pizza.

Allerede dagen etter at den første koronasmittede i Norge ble registrert, satte vannverket i gang spesielle tiltak for å skjerme de som jobbet der mot smitte. – Vanligvis har vi mandagsmøter på kommunesenter syd, men disse ble avlyst umiddelbart. Vi har også sørget for at de som jobber her ikke bruker biler som brukes av andre tjenester, fortalte Roger Taaje, avdelingsleder drift, infrastruktur og vannmiljø.

 

Samtidig med at tiltakene for å unngå smitte ble satt i verk, ble det også kjøpt inn maksimalt av det som kunne lagres av kjemikalier som brukes i driften av vannverket. – Nå har vi bygget opp en buffer, og det foreligger også avtaler som sikrer at vi blir prioritert i en eventuell situasjon der det skulle være mangel på relevante kjemikalier på markedet, fortalte vannverksleder Asle Jørgen Firing.

 

-Den samvittighetsfulle jobben dere på vannverket gjør for å sikre god og trygg vannkvalitet er helt sentralt for folkehelsen året rundt, og spesielt viktig i en periode som den vi er inne i nå, sa ordfører Wickholm da han på vegne av kriseledelsen takket, og overrakte det spesiallagede diplomet «VERDENS BESTE VANNVERK» til avdelingsleder Roger Taaje. 

 

Til kommunens informasjonsside om koronaviruset.