Nesodden kommune har i dag fredag 7. august blitt varslet om at en person fra Oslo, som har fått påvist covid-19, deltok på en fest på Nesodden sist lørdag. Kun en av de tilstedeværende på festen er hjemmehørende på Nesodden, og vedkommende har testet negativt for Covid-19.

Helsedirektoratet har anbefalt at alle som kommer fra reise utenfor Norden bør testes før de tiltrer pasientnært arbeid. Den enkelte skal ta kontakt med nærmeste leder før man tiltrer jobb. For personer som kommer fra røde soner i Norden gjelder de samme reglene som gjelder for røde soner generelt.

 

Nesodden kommune har i tillegg bestemt at alle ansatte som har vært på reise utenfor Norge og har nærkontakt med tjenestemottakere som er i risikogruppe skal testes.

Les mer her. (PDF, 87 kB)

 Kjære alle sammen!

 På søndag er det 17. mai. En stor festdag for nasjonen. Den blir ikke helt som vanlig, men det er en smakebit på at samfunnet åpner opp igjen.

 

 

Selv om skoler og barnehager nå gradvis åpner, er det fremdeles et anbefalt tiltak at de som kan jobber hjemmefra.

Sentrale myndigheter har sterkt fokus på at smittevernutstyr/personlig beskyttelse skal benyttes korrekt for å unngå merforbruk av allerede knappe ressurser.

I forbindelse med utbruddet av koronaviruset er det mange som har spørsmål. Her har vi samlet noen av de mest stilte.

 

Har du andre spørsmål ta kontakt med oss på:
ansatte.korona@nesodden.kommune.no