17. maihilsen fra Nesodden kommune til korps og barneskolenes FAU-er

Flagg utenfor Tangenten 8. mai 2020 - Klikk for stort bilde mmj Årets 17. mai-feiring blir på grunn av covid-19 en annerledes nasjonaldagsfeiring. Korpsene og barneskolenes FAU-er er bærebjelker i gjennomføringen av tradisjonelle 17. mai-markeringer, og spiller også i år sentrale roller for å skape en stemningsfull og innholdsrik feiring over hele Nesodden - en feiring som man i år kan oppleve på Kommunetv

Både korps og FAU-er har gått glipp av store inntekter på grunn av avlyste arrangementer og loppemarkeder, og derfor ønsker Nesodden kommunes kriseledelse å komme med en 17. maihilsen i form av et økonomisk bidrag.

-Korpsene og FAU-ene har bistått med mange dugnadstimer som har resultert i en KommuneTV-sending alle på Nesodden kan få glede av på 17. mai, sier ordfører Truls Wickholm. – Derfor synes vi det er hyggelig å kunne gi 5000 kroner til hvert korps, og 50 kr. per elev (minimum 10 000 kr. og maksimum 30 000 kr.) til barneskolenes FAU-er. Selv om beløpene ikke er i nærheten av å dekke det reelle frafallet av inntekter, tror vi at pengene kommer godt med. Tusen takk for bidraget til at Nesoddens innbyggere får oppleve en flott og minnerik 17. mai!

Her kan du følge sendingen på Kommunetv 17. mai fra kl. 07.55.