Bli støttekontakt


Er du interessert i å spre glede, og gi dine medmennesker en bedre og mer aktiv hverdag?
 

Ledige støttekontaktoppdrag

En meningsfull jobb

Nesodden kommune ønsker kontakt med ansvarsbevisste personer med positiv innstilling og sosialt engasjement. Støttekontaktens viktigste oppgave er som regel å bistå den de er støttekontakt for, og bidra til en meningsfull fritid. Aktivitetene kan innebære sosialt samvær og følge til ulike fritidsaktiviteter. Hovedoppgaven i rollen som støttekontakt er kontakt og støtte på brukerens premisser og aktiviteter på dennes ønsker. 

 

Kvalifikasjoner

For å bli støttekontakt må du være over 18 år. Det er ellers ingen krav til utdanning eller erfaring fra liknende arbeid. Du må være en person som trives sammen med mennesker, og som liker å bli kjent med nye. Du må være pålitelig, og like å jobbe selvstendig. Interesserte personer kan søke fortløpende.

 

Politiattest

For å bli godkjent for oppdrag, må du levere gyldig politiattest innhentet etter Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester. Bekreftelse for å kunne søke om politiattest fås av støttekontaktansvarlig.

 

Lønn

Oppdragene lønnes etter Hovedtariffavtalen innen Helse/omsorg, med inntil 16 års ansiennitet, innen gruppene assistent, helsefagarbeider, og 3-årig helse/sosialfaglig høyskole.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!
E-post: stottekontakt@nesodden.kommune.no 
Telefon: 48 95 02 46.