Nesoddtunets venner

Dekket til fest. Foto Mette M. Bratlie - Klikk for stort bilde Nesoddtunets venner ble opprettet på et stormøte på Nesoddtunet bo- og servicesenter 24.09.03.

Tilstede var representanter for ledelsen på Nesoddtunet, pårørende og familie av beboerne, pensjonistforeningene på Nesodden, Eldrerådet m.fl.

 

Bakgrunnen for opprettelsen var et ønske om å få til enkelte tilbud til beboere og brukere av Nesoddtunet som ikke inngår i det kommunale tilbudet, eller som ikke kan gjennomføres av budsjettmessige årsaker.

Man ønsker således å kunne bidra med enkelte tiltak som gjør den daglige tilværelsen på Nesoddtunet litt triveligere og meningsfylt for brukerne.

Slike tiltak blir gjennomført delvis ved egne krefter og delvis ved hjelp av eksterne ressursmiljøer med spesiell kompetanse.

Aktuelle satsningsområder kan være:

  • aktivitetsgrupper
  • innhenting av underholdning/ artister
  • hjelp til transport og/eller ledsagere ved utflukter
  • besøkstjeneste og hjelp til gjennomføring av Nesoddtunets egne arrangementer og tiltak.

Rent praktisk og ressursmessig er det ikke mulig å få til alt, men vi forsøker å konsentrere oss om enkelte tiltak som kan gjennomføres med enkle midler. Vi kan deretter trappe opp med andre tiltak i den utstrekning ressursene tillater det.
 

Interessert?

Pårørende, familie, venner og andre interesserte som ønsker vår virksomhet, er  hjertelig velkomne som medlemmer.


Adresse:

post@nesoddtunetsvenner.no

Nesoddtunets venner
Postboks 195
1451 Nesoddtangen

 

Bankkontonummer til Nesoddtunets venner:


1645 08 51012

Fant du det du lette etter?