Nesoddtangen gårds ansatte

Magnolia, akvarell av Kristine - Klikk for stort bildeMagnolia, akvarell av Kristine Vi som arbeider her har alle lang erfaring både fra kommune og spesialisthelsetjenesten. Vår målsetning er å arbeide med mellommenneskelig problematikk, for mennesker som trenger "å komme i gang igjen" og trene opp sitt funksjonsnivå. Dette skjer både i grupper og i individuelt arbeid.

 

Kontakt oss

 

Helge Bjørn Skjelstad

er ansatt som fagleder ved senteret. Som bakgrunn er han klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie og kunst- og uttrykksterapeut. Han er sertifisert som psykoterapeut gjennom EAP ( European Association for Psychotherapy ) og har i tillegg privat praksis ved Ressurssenteret på Nesodden. Han har lang erfaring med grupper fra spesialisthelsetjenesten.
 

Marit Maureid

er barnevernspedagog med videreutdanning i psykisk helsearbeid og faglærer i kunst og håndverk. Hun har lang erfaring fra arbeid med mennesker i vanskelige livssituasjoner.  Hun er co-terapeut  i grupper og har individuelle samtaler. Marit har jobbet ved Nesoddtangen gård siden 2005.
 

Line Solsrud

er utdannet barnevernspedagog og keramiker. Hun har lang erfaring fra psykisk helsevern. Hun har blant annet hatt ansvar for kafeen og det kreative verkstedet.

 

Jannike Riege Robinson

er utdannet ergoterapeut med erfaring i å utvikle aktivitetstilbud og gruppearbeid innen psykisk helse. Jannike har tatt ansvaret for kaféen og kreativt verksted og ønsker å videreutvikle tilbudet på Nesoddtangen gård.

Fant du det du lette etter?