Aktiviteter ved Nesoddtangen Gård

Nesoddtangen gård forandret åpningstidene fra april 2018. Vi tilbyr fysisk aktivitet på gården før vanlig åpningstid tre dager i uka. På mandager har vi sirkeltrening kl. 9.30-10, tirsdager har vi morgen yoga kl. 9.15-10 og torsdager har vi introduksjon til boksing kl. 9.30-10.30. På onsdager kan du være med på turgruppe rundt Berger banen fra kl. 9.45.

Vi har også utvidet åpningstid på torsdager til kl. 17.30 med aktiviteter i annekset samt middag i kaféen fra kl. 15.

Vi fortsetter med spansk kurs og skrive verksted på mandager, kunst og uttrykksterapi på tirsdager, gitarkurs i samarbeid med Frivilligsentralen på onsdager og sy-verksted på torsdager.

Nytt for mai 2018 er at vi tilbyr fotsone terapi med fotsoneterapeut Tom Hagfors på onsdager kl.11-13. Du kan velge mellom en avslappende, god fotmassasje, behandling av hud og negler eller styrkende sonebehandling. Det er mulig å melde seg på til ansatte eller møte opp for en drop-in time.

Vi holder også animasjonskurs med billedkunstner Hanne Frey Husø fire onsdager i mai. Kurset tilbyr grunnleggende animasjonsteknikker som klassisk animasjon med stillbilde, 2D animasjon som cut-out og tegnefilm, dukkefilm og utendørs arbeid. 

Erfaringskonsulent Brita Bølgen starter også opp med en erfaringskunnskapsgruppe på torsdager i mai. Dette er en refleksjonsgruppe som jobber med selvstyrking (Empowerment) og hverdagsmestring. Snakk med ansatte på gården hvis du er interessert.  

Økonomisk rådgivning fortsetter første onsdagen i måneden, neste rådgivning blir onsdag 6 juni kl. 13.

Nesodden Frivilligsentrals poesigruppe møtes annenhver fredag på gården. Ta med egne eller andres dikt. Alle er hjertelig velkomne. 

 

Du kan laste ned Ukeplan for mai 2018    (DOCX, 22 kB). Her finner du tider og informasjon om hver gruppe og aktivitet som vi tilbyr.

Her kan du se hva som skjer på gården i mai 2018 - Klikk for stort bilde


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varm hjemmelaget lunsj kan kjøpes i kafeen mellom kl. 12 og 13 til 30 kr. Vi serverer også middag kl. 15 på torsdager til 30 kr.

 

 
 


Dette serveres på gården i mai - Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fant du det du lette etter?