Frisklivssentralen på Nesodden

Frisklivssentralen- logo - Klikk for stort bilde

 

Ønsker du å endre din livsstil, komme i bedre form og få mer overskudd? 

Frisklivssentralen er et helsetilbud til deg som ønsker hjelp og støtte til å endre livsstil. Frisklivssentralen motiverer og støtter deg som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold eller tobakk, gjennom individuelle samtaler og gruppebaserte tilbud. Man trenger ikke å ha en diagnose eller være syk for å delta på Frisklivssentralen.

 

Veiledning / aktiviteter

En viktig oppgave for Frisklivssentralen er å veilede deltakere videre til lokale tilbud og egenmestring.
Samarbeid med frivillige, private og offentlige aktører vil være sentralt. Frisklivssentralen skal ha god oversikt over aktuelle lokale tilbud og skal utarbeide en oversikt over aktiviteter i Nesodden kommune i regi av kommunen, lag, foreninger og private aktører.

 

Vårt mål er å hjelpe deg til å:Skal kun brukes av Frisklivssentralen.Kjøpt bilde. (Frisklivssentralen) - Klikk for stort bilde

  • Ivareta egen helse
  • Finne det tilbudet som passer deg
  • Bli i stand til å benytte deg av tilbudet som kan passe for deg

 

 

Hvem kan delta på Frisklivssentralen?

Lege, annet helsepersonell eller NAV kan henvise deltakere til Frisklivssentralen gjennom frisklivsresepten, men man kan også ta kontakt på eget initiativ. De som ønsker hjelp til å endre levevaner kan ta kontakt, uansett om man ønsker å delta på gruppetilbudene ved Frisklivssentralen eller ikke.

 

Frisklivsresepten varer fra tre måneder inntil ett år og man blir fulgt opp med helsesamtaler underveis hvor vi ser på muligheter og mål for perioden.

 

Ta kontakt med oss for en oppstartsamtale.

 

 

Frisklivssentralen er på Facebook. Følg oss gjerne der.

 
 
 
Fant du det du lette etter?