Ledige støttekontaktoppdrag

Svømmer - Klikk for stort bilde

For å bli støttekontakt må du være over 18 år. Støttekontaktens viktigste oppgave er som regel å bistå den de er støttekontakt for, og bidra til en meningsfull fritid.

 

Flere støttekontaktoppdrag blir ledige for brukere med ulike utfordringer.

De trenger ny støttekontakt, da fungerende støttekontakt slutter i løpet av vår/sommer.

 

Åpne søknader mottas. Lønnes etter hovedtariffavtalen som assistent, helsefagarbeider eller 3 årig helse/sosialfaglig høyskole.

Vi trenger personer i alle aldre/kjønn, fra 18 år og oppover.

Oppdrag:

Mann, ca. 40 år, trenger ny mannlig støttekontakt. Har utfordringer innen psykisk helse og bruk av litt for mye alkohol, . Har tidligere gjennomført studier innen IT.  Er en snill mann som føler seg ensom, og trenger noen å prate med. Har lite nettverk. Trenger å komme seg litt ut av huset. Han liker bilturer, musikk, IT, lage mat, bruke lokalmiljøet m.m. Ønsker trolig fast dag. Ønsker også å kunne hjelpe andre å lære IT, men klarer ikke å sette i gang selv. Har lyst på hjelp til å få til samarbeid med Frivilligsentralen, for å kunne holde gratis datakurs. Trenger støttekontakt med bil.Oppdraget er på 12 timer pr måned.

Lønn etter Hovedtariffavtalen som assistent, helsefagarbeider eller 3 årig helse/sosialfaglig høyskole.

Kontakt Sidsel H. Amdam på stottekontakt@nesodden.kommune.no hvis du er interessert i oppdraget.

 

Kontakt

Kontakt Sidsel Amdam i støttekontakttjenesten på stottekontakt@nesodden.kommune.no eller tlf. 48 95 02 46 for å sende inn søknad og cv.

Fant du det du lette etter?