Ledige støttekontaktoppdrag

Svømmer - Klikk for stort bilde

For å bli støttekontakt må du være over 18 år. Støttekontaktens viktigste oppgave er som regel å bistå den de er støttekontakt for, og bidra til en meningsfull fritid.

 

Flere støttekontaktoppdrag blir ledige for brukere med ulike utfordringer.

De trenger ny støttekontakt, da fungerende støttekontakt slutter i løpet av vår/sommer.

 

Åpne søknader mottas. Lønnes etter hovedtariffavtalen som assistent, helsefagarbeider eller 3 årig helse/sosialfaglig høyskole.

Vi trenger personer i alle aldre/kjønn, fra 18 år og oppover.

Oppdrag:

 

  • Ung kvinne 33 år søker jevnaldrende ung kvinne 30-40 år, for turer/aktiviteter hovedsakelig utenfor Nesodden. Hun har dobbeltdiagnose med atypisk autisme og bor i bolig med bistand. Trenger forutsigbarhet/rutiner. Ønsker en kulturinteressert og aktiv person, helst med førerkort/bil. Hun liker å reise kollektivt til nye steder, høre på musikk, folketoner, dikt, lese bøker, quiz, kulturaktiviteter m.m. Timene utføres kveld/helg. Samarbeid med bolig rundt avtaler, bruk av aktivitetsplan. Oppdraget er på 12 timer pr måned.
     
  • Kvinne 67 år, klarer ikke å ta buss og ønsker en kvinnelig støttekontakt med bil. Hun har hatt slag og har ettervirkninger av dette i form av afasi og ataxi (problem med språkforståelse, finne ord, lese/skrive). Støttekontakt vil få opplæring av Rehabteamet i kommunen. Hun har sosial angst, lite nettverk utover familie og har lett for å isolere seg. Hun har vært hjemmeværende, med mann som jobber og voksne barn. Hun liker å synge, gå på kafe, shoppe/gjøre ærender, bake (med hjelp) og ønsker å jobbe litt i hagen (med hjelp). Oppdraget er på 12 timer pr måned, dagtid etter avtale.
     
  • Ung kvinne i 30-årene,  lettere utviklingshemming.  Godt fungerende, blid og omgjengelig, men er ukritisk til hva hun spør og snakker med fremmede om. Bor i bolig med bistand. Samarbeid med bolig rundt aktivitetsplan. Glad i å være sammen med andre, men vil helst bestemme. Liker sosialt samvær i de fleste former, trenger en som kan motivere til fysisk aktivitet. Liker å svømme, danse, gå på kino, kafe, deltagelse på aktivitetstilbud i regi av kommunen m.m. Ønsker kvinnelig støttekontakt med bil. Oppdraget er på 16 timer pr måned, kveld/helg.
     
  • Ung kvinne i slutten av 20-årene, har Downs syndrom. Hun er godt fungerende, men har utfordringer mht. sakte tale og litt dårlig balanse. Bor i bolig med bistand. Samarbeid med bolig rundt aktivitetsplan. Hun liker musikk, spiller fiolin, liker å lese bøker, danse, gå på aktivitetstilbud i regi av kommunen m.m.  Trenger en kvinnelig støttekontakt som er tålmodig, blid og har bil. Oppdraget er på 12 timer pr måned, og vil for det meste utføres onsdags ettermiddag/kveld og litt helg, etter avtale.

Lønn etter Hovedtariffavtalen som assistent, helsefagarbeider eller 3 årig helse/sosialfaglig høyskole. Kommunalt ansatte med 100 % stilling kan også bli støttekontakt.

 

Kontakt

Kontakt Sidsel Amdam i støttekontakttjenesten på stottekontakt@nesodden.kommune.no for å sende inn søknad og cv.

Fant du det du lette etter?