Informasjon om korona

Her finner du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Nesodden kommune.
 

Gå til informasjon om koronavirus

Ledige støttekontaktoppdrag

Svømmer - Klikk for stort bilde

For å bli støttekontakt må du være over 18 år. Støttekontaktens viktigste oppgave er som regel å bistå den de er støttekontakt for, og bidra til en meningsfull fritid.

 

Flere støttekontaktoppdrag blir ledige for brukere med ulike utfordringer.

De trenger ny støttekontakt, da fungerende støttekontakt slutter i løpet av vår/sommer.

 

Åpne søknader mottas. Lønnes etter hovedtariffavtalen som assistent, helsefagarbeider eller 3 årig helse/sosialfaglig høyskole.

Vi trenger personer i alle aldre/kjønn, fra 18 år og oppover.

Oppdrag:

  • Kvinne 67 år, klarer ikke å ta buss og ønsker en kvinnelig støttekontakt med bil. Hun har hatt slag og har ettervirkninger av dette i form av afasi og ataxi (problem med språkforståelse, finne ord, lese/skrive). Støttekontakt vil få opplæring av Rehabteamet i kommunen. Hun har sosial angst, lite nettverk utover familie og har lett for å isolere seg. Hun har vært hjemmeværende, med mann som jobber og voksne barn. Hun liker å synge, gå på kafe, shoppe/gjøre ærender, bake (med hjelp) og ønsker å jobbe litt i hagen (med hjelp). Oppdraget er på 12 timer pr måned, dagtid etter avtale.
     
  • Lønn etter Hovedtariffavtalen som assistent, helsefagarbeider eller 3 årig helse/sosialfaglig høyskole. Kommunalt ansatte med 100 % stilling kan også bli støttekontakt.

 

Kontakt

Kontakt Sidsel Amdam i støttekontakttjenesten på stottekontakt@nesodden.kommune.no for å sende inn søknad og cv.