Ledige støttekontaktoppdrag

Svømmer - Klikk for stort bilde

For å bli støttekontakt må du være over 18 år. Støttekontaktens viktigste oppgave er som regel å bistå den de er støttekontakt for, og bidra til en meningsfull fritid.

 

Flere støttekontaktoppdrag blir ledige for brukere med ulike utfordringer.

De trenger ny støttekontakt, da fungerende støttekontakt slutter i løpet av vår/sommer.

 

Åpne søknader mottas. Lønnes etter hovedtariffavtalen som assistent, helsefagarbeider eller 3 årig helse/sosialfaglig høyskole.

Vi trenger personer i alle aldre/kjønn, fra 18 år og oppover.

Oppdrag:

 

 • Ung kvinne 33 år søker jevnaldrende ung kvinne 30-40 år, for turer/aktiviteter hovedsakelig utenfor Nesodden. Hun har dobbeltdiagnose med atypisk autisme og bor i bolig med bistand. Trenger forutsigbarhet/rutiner. Ønsker en kulturinteressert og aktiv person, helst med førerkort/bil. Hun liker å reise kollektivt til nye steder, høre på musikk, folketoner, dikt, lese bøker, quiz, kulturaktiviteter m.m. Timene utføres kveld/helg. Samarbeid med bolig rundt avtaler, bruk av aktivitetsplan. Oppdraget er på 12 timer pr måned.
   
 • Kvinne 67 år, klarer ikke å ta buss og ønsker en kvinnelig støttekontakt med bil. Hun har hatt slag og har ettervirkninger av dette i form av afasi og ataxi (problem med språkforståelse, finne ord, lese/skrive). Støttekontakt vil få opplæring av Rehabteamet i kommunen. Hun har sosial angst, lite nettverk utover familie og har lett for å isolere seg. Hun har vært hjemmeværende, med mann som jobber og voksne barn. Hun liker å synge, gå på kafe, shoppe/gjøre ærender, bake (med hjelp) og ønsker å jobbe litt i hagen (med hjelp). Oppdraget er på 12 timer pr måned, dagtid etter avtale.
   
 • Kvinne 60 år, ønsker kvinnelig støttekontakt med bil. Hun har MS og fatigue (utmattelse) og  mye smerter i perioder. Hun er sosialt isolert, har lite nettverk og familie. Hun bruker rullestol/scooter til aktiviteter utenfor hjemmet. Hun liker kunst og kultur, tegning, lage mat m.m. Hun trenger hjelp til å utføre ærend, følge til avtaler, sosialt samvær, kafebesøk, ordne ting sammen i hjemmet, gode samtaler m.m.. Oppdraget er på 16 timer i måneden, mest formiddag/ettermiddag.
   

 • Ung kvinne i 30-årene,  lettere utviklingshemming.  Godt fungerende, blid og omgjengelig, men er ukritisk til hva hun spør og snakker med fremmede om. Bor i bolig med bistand. Samarbeid med bolig rundt aktivitetsplan. Glad i å være sammen med andre, men vil helst bestemme. Liker sosialt samvær i de fleste former, trenger en som kan motivere til fysisk aktivitet. Liker å svømme, danse, gå på kino, kafe, deltagelse på aktivitetstilbud i regi av kommunen m.m. Ønsker kvinnelig støttekontakt med bil. Oppdraget er på 16 timer pr måned, kveld/helg.
   
 • Kvinne  i slutten av 30-årene, lettere utviklingshemming, utfordringer med balanse og noe talespråk. Bor i bolig med bistand. Samarbeid med bolig rundt aktivitetsplan og kosthold. Liker å shoppe, gå på kino, kafé, kulturaktiviteter, dra på turer,deltagelse på aktivitetstilbud i regi av kommunen. Liker sosialt samvær i de fleste former, trenger en som kan motivere til fysisk aktivitet. Ønsker kvinnelig støttekontakt med bil. Oppdraget er på 12 timer pr måned, kveld/helg.
   
 • Ung kvinne i slutten av 20-årene, har Downs syndrom. Hun er godt fungerende, men har utfordringer mht. sakte tale og litt dårlig balanse. Bor i bolig med bistand. Samarbeid med bolig rundt aktivitetsplan. Hun liker musikk, spiller fiolin, liker å lese bøker, danse, gå på aktivitetstilbud i regi av kommunen m.m.  Trenger en kvinnelig støttekontakt som er tålmodig, blid og har bil. Oppdraget er på 12 timer pr måned, og vil for det meste utføres onsdags ettermiddag/kveld og litt helg, etter avtale.
   
 • Kvinne i 40-årene med traumelidelser og fysiske lidelser/smerter, ønsker støttekontakt. Hun liker dyr, historie og det å være ute, spesielt i skogen. Hun ønsker støtte i hverdagen, hjelp til å snekre, gjøre ting i hagen. Er sjelden i sosiale sammenhenger, men ønsker selskap/støtte til å være mer sosial. Ønsker noen å gjøre ærender sammen med, handle i butikk m.m. Støttekontakt må ikke være allergisk mot katter. Ønsker avtaler av varierende lengde og innhold, etter avtale.  Det er ikke så viktig om det er en kvinne eller mann, da dette er personavhengig. Oppdraget er på 12 timer pr måned.

Lønn etter Hovedtariffavtalen som assistent, helsefagarbeider eller 3 årig helse/sosialfaglig høyskole. Kommunalt ansatte med 100 % stilling kan også bli støttekontakt.

 

Kontakt

Kontakt Sidsel Amdam i støttekontakttjenesten på stottekontakt@nesodden.kommune.no for å sende inn søknad og cv.

Fant du det du lette etter?